slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταγγελίες Μ. Μαργαρίτη για Ένωση και ΒΙΟ.ΚΑ

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Νάξος, 20-10-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν της δημοσιοποίησης του θέματος της μη λειτουργίας του ΒΙΟ.ΚΑ. της Ε.Α.Σ. Νάξου, δημιουργούνται πολλά και εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση της Ε.Α.Σ., καθώς και ο απερχόμενος Δήμαρχος, σε βάρος της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος.

· Από πότε σταμάτησε να λειτουργεί ο ΒΙΟ.ΚΑ. ….


• και γιατί αποσιωπήθηκε ένα τόσο σοβαρό θέμα
• Γιατί δεν έγιναν άμεσα όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να επαναλειτουργήσει το δυνατόν συντομότερα
• Γιατί ένα τόσο δαπανηρό έργο, για την κατασκευή του οποίου δαπανήθηκαν χρήματα του Ναξιώτη αγρότη και κτηνοτρόφου, αφέθηκε στην τύχη του, λόγω ανεπαρκούς, συντήρησης και έλλειψης καταρτισμένου προσωπικού
• Γιατί ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Νάξου παρέμεινα απλά θεατές στο πρόβλημα
• Γιατί ο Δήμαρχος Νάξου δεν ενήργησε εγκαίρως και άμεσα, κατόπιν των διαμαρτυριών και των καταγγελιών, ώστε να προστατέψει το φυσικό περιβάλλον και την υγεία των δημοτών του
Τα παραπάνω ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις από τους υπεύθυνους, ενώ καταδεικνύουν την ανυπαρξία ευαισθησίας και υπευθυνότητας από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. και τον απερχόμενο Δήμαρχο. Εξάλλου, η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής αποτελεί πάγιο χαρακτηριστικό της παρούσας δημοτικής αρχής.
Επιτέλους, η ώρα της υπευθυνότητας, της διαφάνειας, της αξιοπιστίας έφτασε. Η απερχόμενη δημοτική αρχή στις 7 του Νοέμβρη θα αφήσει τη θέση της στην ανάπτυξη, στην πρόοδο, στην ευημερία. Θα παραχωρήσει τη θέση της στο Συνδυασμό μας “Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση” για να οδηγήσουμε το Δήμο στην υπηρεσία του δημότη.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΚΟΜΕΙΟ?
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ?
ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ? ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Η ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΗΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

δεν θελει ρε μπαζο να κλεισει το τυροκομειο,θελει να λειτουργησει σωστα χωρις τους καρκινογονους τσιρους στα ποδια μας.

Ανώνυμος είπε...

"...Επιτέλους, η ώρα της υπευθυνότητας, της διαφάνειας, της αξιοπιστίας έφτασε. Η απερχόμενη δημοτική αρχή στις 7 του Νοέμβρη θα αφήσει τη θέση της στην ανάπτυξη, στην πρόοδο, στην ευημερία. Θα παραχωρήσει τη θέση της στο Συνδυασμό μας “Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση” για να οδηγήσουμε το Δήμο στην υπηρεσία του δημότη..."

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!!
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να μάθω τι θα κάνει ο κ. Μαργαρίτης την πρώτη μέρα που θα είναι δήμαρχος (αφού αυτό ονειρεύεται) για να λύσει το πρόβλημα του βιολογικού της Ένωσης. Και όσο αφορά τον τσίρο κύριε Μπάζο δεν είναι καρκινογόνος. Υποπροϊόν του γάλατος είναι κεφάλα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστηθήκαμε άρωμα όλο το καλοκαίρι από τα απόβλητα της Ένωσης. Το τι θα κάνει ο Μαργαρίτης θα το δούμε. Ένα είναι σίγουρο: Ο Μαράκης ξέρουμε πως δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Και το πιο σημαντικό: μη καρκινογόνο δε σημαίνει αβλαβές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΑΝΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΡΙΞΣΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ Ο ΦΟΥΡΜΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡ.....ΙΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙΤΕ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Οι βωμολοχίες και οι απειλές δείχνουν το επίπεδο διακυβέρνησης που μας επιφυλάσσετε! Δε χρειάζονται επιπρόσθετα σχόλια, η ανηθικότητά σας «μιλάει» από μόνη της. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ,ΚΑΙΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΚΡΗΦΤΗΚΕΣ ??ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ Ε?ΑΙ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ,ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΦΟΥΡΜΕΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ? ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ? ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ... ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΠΕΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑΙ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΙΧΑΘΗΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ.
ΚΑΤΩ ΑΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ?
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ?
ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ.
ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΤΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΝ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?Κ ΥΣΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ.ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΟ:
ΚΙ Ο ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΓΕΛΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ.
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΠΑΛΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΑ ΕΦΑΓΑΝ..ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΗΚΑΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

THN PATHSATE EPIKINONIAKA SAS EKANE O KAPUNIS NA TREMETE.
PERASTIKA ME FARMAKA APO TU MARGARITH

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ 2ο ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΩΣΗ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ... ΜΠΑΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ? ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ... ΠΟΥ ΖΗΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΜΕΙΣΕΤΕ Κ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΑΞΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΑΣ.ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑ ΖΕΣΤΑΜΑ...
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΝΟΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ NAXOS-NEWS...
Ο ΝΑΞΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ