slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναδουλειές …. με φούντες!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Προσωπική ιστοσελίδα

Πριν λίγο καιρό είδαμε τον γνωστό πρώην πολιτικό κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο να αναλαμβάνει την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.
Μας φάνηκε περίεργο και μάλιστα πολλοί προέβλεψαν ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν ενδείκνυται για να παίξει μπάλα ένας πολιτικός!... μια και εκεί χρειάζονται και επιπλέον προσόντα! Πραγματικά οι ιδιοκτήτες της ομάδας το κατάλαβαν και τον απέπεμψαν εγκαίρως και μάλιστα με άκομψο τρόπο!


Επίσης κατά καιρούς είχαμε δει (και βλέπουμε ακόμα) άλλα πολιτικά πρόσωπα να εργάζονται σαν παρουσιαστές ραδιοφωνικών εκπομπών όμως η είδηση των ημερών μιλάει για την τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου από την Παρασκευή το βράδυ στις 9μμ στο Kontra Channel στην εκπομπή "The Kontra Debates"
Τελικά ζούμε την εποχή των μεγάλων αλλαγών μια και παλιά οι διάφοροι δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι μεταπηδούσαν στην πολιτική με την αβάντα της αναγνωρισιμότητας (και όχι πάντα της ικανότητας) που είχαν από τα μέσα επικοινωνίας που εργαζόταν.
Τώρα βλέπουμε το ανάποδο δηλ. οι πολιτικοί να ορέγονται και να καταλαμβάνουν θέσεις που αν παλαιότερα τους πρότεινε κάποιος, σίγουρα θα τον έλεγαν τρελό!!!
Όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια έσπειραν ανέμους και τώρα ήρθε η ώρα να θερίσουν θύελλες!... η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών είναι πλέον γεγονός … και το σίγουρο είναι ότι ο κλάδος (ενίοτε και οικογενειακές επιχειρήσεις) ... στο μέλλον που έρχεται θα έχει μεγάλες … αναδουλειές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: