slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ....Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μέσα από αυτό το blog είχαμε επισημάνει το σκοτεινό ρόλο της Γ.Γ. του υπουργείου παιδείας Θάλειας Δραγώνα. Μόλις πριν λίγες μέρες σας είπαμε για την πρόσληψη Ελλήνων εκπαιδευτικών στα σχολειά μας να διδάξουν την τούρκικη γλώσσα. Επειδή όλα έχουν τη σημασίας τους, δείτε και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Πρόταση για να γίνει προαιρετικής παρακολούθησης μάθημα η ιστορία στη Β και Γ λυκείου έκανε η επιτροπή του υπουργείου Παιδείας στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του λυκείου.
Μάλιστα, σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής που ηγείται η κυρία Θάλεια Δραγώνα, η ιστορία του Βυζαντίου και του 1821 κόβονται, ενώ η αρχαία ελληνική ιστορία ενσωματώνεται στο μάθημα επιλογής “Ιστορία των Ιδεών”, στο οποίο διδάσκεται ευρωπαϊκή Ιστορία.Και βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι η πρόταση της Δραγώνα. Δείτε τη συνέχεια.
Μόλις χθες 5 Οκτωβρίου η Αννούλα μας με απόφαση της άλλαξε την επιτροπή που θα συζητά για τα βιβλία Ιστορίας Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου σε σχέση με την Τουρκία και την ελληνοτουρκική ιστορία ειδικότερα.
Εξαφανίζουν την ελληνική ιστορία και όλοι μας κοιμόμαστε.
Και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι για τη ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ ξεπουλάνε την ιστορία μας, καλά θα κάνουν να αρχίσουν να σκέφτονται ελληνικά και όχι ΠΑΣΟΚΙΚΑ.
Αρκετοί από τους παππούδες μας πολέμησαν και σκοτώθηκαν στους πολέμους με τους Τούρκους.
Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια τη χθεσινή απόφαση της Αννούλας μας προς αποφυγήν πάσας αμφισβήτησης.
Με ένα απλό κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε την απόφαση

http://www.esos.gr/index.php/frontpage/item/index2.php?option=com_k2&view=item&task=download&id=106

Θα δεχτείτε πράσινοι ψηφοφόροι κι αυτό αμάσητο;
Να τους χαίρεστε συντρόφια…και
Να τους ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια: