slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαζέψτε τον ... ξέφυγε για τα καλά!

Πήγε σήμερα στη Λήμνο ο πρωθυπουργός του Μνημονίου και της τρόικας και ζήτησε από τους κατοίκους να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να μη στηρίζονται σε ... δάνειες δυνάμεις! Ιδού η δήλωσή του:
papandreou_kosmos.jpg

«Αρκεί να απελευθερώσουμε αυτό το δυναμικό από κακώς κείμενα και να στηριχθούμε σε διαχρονικές αξίες και παραδόσεις που υπάρχουν στην κοινωνία μας για την ανάπτυξη του τόπου, στηριζόμενοι στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και όχι σε δάνειες δυνάμεις».

Ο άνθρωπος ξέφυγε.

Ο αρχηγός του κράτους που παρέδωσε τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δηλαδή στην τρόικα η οποία μόνον αυτή μας δανείζει, ζητεί από τους πολίτες της χώρας να μη στηρίζονται σε ... δάνειες δυνάμεις!

Μαζέψτε τον ... ξέφυγε για τα καλά!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με δανεικά κλεμένα από τους πολίτες (εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι διορισμοί, κατάργηση ΣΔΟΕ, Εφορειών, Αστυνομίας, Δικαιοσύνης, κλοπή δημόσιας περιουσίας, φανταράκια, κρεββάτια στα νοσοκομία και πάει λέγοντας) κερδίζατε τις εκλογές. Κλέβατε και τη ψυχή για ελπίδα των ανθρώπων. Τώρα που κλείνουν όλες αυτές οι τρύπες, πως θα ρουσφετολογείτε, πως θα εμπαίζετε τον ελληνικό λαό για να κερδίσετε εκλογές. Τέλος και καλλή υπομονή.

ο δεξιος είπε...

εσεις εχετε τον μεγαλο βουλευτη γι να κανει ολα αυτα και να προσθεσουμε και τους εκβιασμους και ολα τα υπολοιπα ,α και να βαλουμε και κανενα στην ενωση να παρουμε κανενα ψηφακι ουστ ρε κουκουλοφορε

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΡΩΞΙΜΟ ΠΗΓΕ ΨΗΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΑΚΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΑΛΟΙ ΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ