slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ύστατη (άλλα απέλπιδα ) προσπάθεια να σώσει την αξιοπρέπεια του

Παρακολουθώ με προσοχή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα, ανακοινώσεις και σχολιασμούς στα ΜΜΕ των σκληρών Πασοκογενών στελεχών του Θανάση Γρυλλάκη και των σκληρών δεξιογενών στελεχών του Μαν. Μαργαρίτη και καθόλου δεν εκπλήσσομαι. Και δεν εκπλήσσομαι γι’ αυτή τη συγχορδία και αρμονική συμπόρευση τους για τον απλούστατο λόγο ότι και οι δύο πλευρές επιδιώκουν τον ίδιο στόχο, που είναι η με κάθε τρόπο κατάληψη της δημοτικής αρχής από τον κομματικά και όχι βέβαια αξιοκρατικά, εκλεκτό της Ν.Δ. Διαφέρουν μόνον ως προς την τακτική που ακολουθούν. Και αυτή την τακτική αντιλήφθηκα έστω και αργά, με τη συμμετοχή μου στην λεγόμενη αδέσμευτη δημοτική κίνηση, που καθοδηγείται, ευτυχώς από πολύ λίγους, που βάζουν πάνω από το συμφέρον του τόπου μας προσωπικές αντιπαλότητες και ρεβανσιστικές τακτικές.

Τους λόγους που εντάχθηκα στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, τους στόχους που έβαλα και τις διαπιστώσεις μου για την πορεία της κίνησης μας, τις έδωσα το Σάββατο 27/9 γραπτές στο Θ. Γρυλλάκη κατά τη συνάντηση μας στο Φιλώτι και αν θέλει μπορεί να δώσει το κείμενο στη δημοσιότητα. Θα φανεί από το κείμενο αυτό ότι οι αρχικές μου θέσεις και οι στόχοι που είχα βάλλει δεν είχαν αλλάξει. Άλλαξε μόνον ο δρόμος που συνειδητά μεν είχα ακολουθήσει, αλλά που στη διαδρομή αντιλήφθηκα ότι ήταν αδιέξοδος για την τύχη του νέου Δήμου και την πορεία του τόπου μας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν αξιζει ουτε το σαλιο σου να σπαταλας..καλο σας βραδυ..κ ψυχραιμια δοξα το θεο να ειμαστε καλα.

Ανώνυμος είπε...

δεν αξιζει ουτε το σαλιο σου να σπαταλας..καλο σας βραδυ..κ ψυχραιμια δοξα το θεο να ειμαστε καλα.
ΟΧΙ-Ο-ΣΤΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΓΙΝΕ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ...ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ
σαραντα χρονια φουρναρης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΗΛΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕ ΣΩΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ, ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ. ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ? ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΡΟΗΠΑΝΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ?ΔΟΥΛΕΥΤΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ή ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ?
ΟΧΙ-Ο-ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ
ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ, Ο ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΟΥΛΕΥΑΤΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

πηγε με τον ηθικοτερο.
αυτο μεγαλε φτανει να καταλαβουμε το ποιον του ανθρωπου.
στη ναξο ζουμε

Ανώνυμος είπε...

Στον 7:47
..ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ..
Τώρα λέει ότι το έχει μετανοιώσει που δεν το έκανε.