slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία Κόκκινου στην Άνδρο

Την Άνδρο ο επισκέφτηκε Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Εποχή για τα νησιά μας" συνοδευμένος από τους υποψηφίους συμβούλους της περιφερειακής ενότητας του νησιού, τον Κο Δαλέζιο Ιωάννη, τον κο Λοτσάρη Δημήτρη και τον κο Λώλο Αθανάσιο. Ό Κόκκινος είχε διαδοχικές συναντήσεις και με τους τρεις δημάρχους του νησιού αλλά και με τους επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών που συμμετέχουν στις προσεχείς αυτοδιοιηκητικες εκλογές . Πραγματοποίησε πέντε ανοιχτές συγκεντρώσεις, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους του εργοστασίου της ΔΕΗ της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της Άνδρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Η ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ
ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ «ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ» ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ


Χτες Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ο κ Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στην Άνδρο, συνοδευμένος από τους υποψηφίους συμβούλους της περιφερειακής ενότητας του νησιού, τον Κο Δαλέζιο Ιωάννη, τον κο Λοτσάρη Δημήτρη και τον κο Λώλο Αθανάσιο.
Επισκέφτηκε και τους τρεις δήμους και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους του νησιού αλλά και με τους επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών που συμμετέχουν στις προσεχείς αυτοδιοιηκητικες εκλογές.
Συνομίλησε με εργαζόμενους του εργοστασίου της ΔΕΗ της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της Άνδρου κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην κεντρική αγορά της Χώρας, του Γαυρίου και του Μπατσίου.
Πραγματοποίησε πέντε (5) ανοιχτές συγκεντρώσεις στη Χώρα, στο Κόρθι , στην Παλαιόπολη, στο Μπατσί και στο Γαύριο, με μεγάλη προσέλευση των κατοίκων οι όποιοι αναγνώρισαν την συνεισφορά του κου Κόκκινου στην ανάπτυξη του νησιού κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Γενικός Γραμματέας της ΠΝΑ, αφού μέχρι το 2004 η Άνδρος είχε αποκλειστεί από τις κυβερνητικές επιλογές , τις αναπτυξιακή δράσεις και χρηματοδοτήσεις.
Με πολιτικές αποφάσεις του κου Κόκκινου , την περίοδο 2004-2009 εντάχτηκαν και χρηματοδοτήθηκαν δράσεις και έργα προϋπολογισμού 35 εκ. ευρώ μέσω του ΠΕΠ Νότιου Αιγαίου και του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ».
-Λιμενικά Έργα
-Έργα Οδοποιίας
-Αθλητικά Έργα
-Περιβαλλοντικά Έργα
-Έργα στον τομέα της Υγείας
Ο κος Κόκκινος κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική , την πολιτική της «υποδούλωσης» στο ΔΝΤ που οδηγεί καθημερινά τη χώρα σε νέα αδιέξοδα και τους πολίτες σε απόγνωση. Κατήγγειλε επίσης την απραξία και την απουσία αναπτυξιακών δράσεων που οφείλεται στην έλλειψη σχεδιασμού και πολιτικής βούλησης.
Η ανεργία διογκώνεται , οι κάτοικοι εγκαταλείπουν το νησί , οι παροχές Υγείας δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών , η οικοδομική δραστηριότητα σταμάτησε και είναι έντονη πια η απραξία και η στασιμότητα σε ότι αφορά έργα υποδομής στην Άνδρο.
Το νησί της «ναυτοσύνης» δυστυχώς βιώνει τον μαρασμό , την οπισθοδρόμηση και τον αποκλεισμό εξαιτίας της ανερμάτιστης κυβερνητικής πολιτικής.
●Συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κυκλάδες, αύριο Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ο κος Κόκκινος θα επισκεφτεί την Πάρο και την Αντίπαρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: