slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ – ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ


Ρόδος 14 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (3)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου του περιφερειακού συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» και το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα στους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, ψηφοδέλτιο αγώνα και νίκης με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τα προβλήματα, την παρακμή και τους εκφραστές της, με ανθρώπους που θέλουν να δώσουν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε και πάλι τα…


άτομα που συντάσσονται με τις θέσεις και τις απόψεις μας να στελεχώσουν ή να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας, προκειμένου να πορευτούμε όλοι μαζί στην επίτευξη των κοινών στόχων και των οραμάτων μας. Από αυτό το προσκλητήριο δεν πρέπει να λείψει κανένας γιατί η αναπτυξιακή ανάταση του τόπου είναι επιτακτική ανάγκη. Ήδη σε αυτό το κάλεσμα έχουν ανταποκριθεί πολλά στελέχη της κοινωνίας μας και τους ευχαριστούμε δημόσια για αυτό.
Τοποθετούμενοι σε πρόσφατα δημοσιεύματα σε μερίδα του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αποσαφηνίζουμε ότι τόσο ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Χαράλαμπος Κόκκινος όσο και τα μέλη του δεν λειτούργησαν και ούτε θα λειτουργήσουν «εισαγγελικά» ή «καταγγελτικά» κατά πολιτευτών, δημάρχων,Νομαρχιακών επιτροπών κ.λ.π . Τους τιμούμε και τους σεβόμαστε
Δεν θα επικαλεστούμε το αυτονόητο που γνωρίζει το σύνολο της κοινωνίας μας, να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
«Όλοι λάμπουν δια της παρουσίας τους ή και της απουσίας τους».
Στην ώρα της μάχης και την ώρα της ευθύνης απαιτείται ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ. Σε αυτό το κάλεσμα τους θέλουμε ΟΛΟΥΣ.
Εμείς δηλώνουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ .
Οι απόντες, «υπομονευτές»και οι «δημοσιοσχετίστες», από αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα κριθούν από την κοινωνία μας αμέσως μετά τις εκλογές. Εμείς αγωνιζόμαστε για την Νίκη, που θα είναι η Νίκη της ανάπτυξης και της ευημερίας για το σύνολο των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου.

Υ.Γ 1 Ανταποκρινόμενοι σε προσκλήσεις πολιτικών κομμάτων και συνεχίζοντας την κοινωνική διαβούλευση την Δευτέρα 18/10/2010 και ώρα 5:30μ.μ ο συνδυασμός μας θα συναντήσει τον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Υ.Γ 2 Εντός της προσεχούς εβδομάδας ο συνδυασμός μας θα περιοδεύσει και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου Καλλιθέας και μεταξύ των άλλων θα έχει συνάντηση με τον άξιο και επί σειρά ετών Δήμαρχο κ. Ιατρίδη Γιάννη.






Δεν υπάρχουν σχόλια: