slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

Western Democracy and its Discontents: Economic and Political Challenges
Speech by Lorenzo Bini Smaghi, Member of the Executive Board of the ECB,
at the Aspen Transatlantic Dialogue: “Western Democracies under Pressure”,
Rome, 14 October 2010

if the Greek government had decided to intervene with corrective action as early as autumn 2009, having just discovered the budget hole left by its predecessor, it could have avoided the sovereign debt crisis and the drastic adjustment programme which it then had to put in place under pressure from the markets. If the European countries had agreed in early February to provide financial support for Greece’s adjustment programme, they would probably have avoided the escalation of tensions in the markets last spring and the associated crisis of confidence. They would have avoided paying out the enormous sums which became necessary when Greece lost access to the financial markets.

Σε απλή μετάφραση. Αν το 2009 η Ελλάδα είχε πάρει μέτρα(ο ΓΑΠ δηλαδή) δεν θα είχε υπαχθεί στο μνημόνιο. Άντε τώρα να δούμε πώς και με τι θα το θάψουν το θέμα και πώς θα διαψευστεί.

Συντρόφια να τους χαίρεστε και...
Να τους ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασε μανωλακη αυτα που εκανε το κομμα σου 5 χρονια δεν τακαναν τα πασοκια 20 χρονια. ασε να περασουν τρα χρονια και ξαναπες τα τωρα τα θυμομαστε ακομα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ? ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές μπορεί να έχουμε σε 3 μήνες, αλλά για να σαρώσει το ΠΑΣΟΚ και να κλείσει τα στόματα των καταστροφέων της χώρας, που έχουν και το θράσος να μειλούν. Ουστ και δεν ντρέπεστε λαμόγια, που καταληστέψατε την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. 32 ΧΡΟΝΟΝΙΑ ΔΙΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΝΔ ΣΕ 6 ΜΟΛΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Χαζολαμόγιο μέτρα τα χρόνια από το 1974 μέχρι 2010

1974-1981 Ν.Δ. 7 χρόνια
1982-1989 ΠΑΣΟΚ 8 χρόνια
1990-1993 Ν.Δ- κλπ 4 χρόνια
1994-2004 ΠΑΣΟΚ 10 χρόνια
2004-2009 Ν.Δ 5 χρόνια
2009-2010 ΠΑΣΟΚ 1 χρόνο

Τελικά Ν.Δ. 16, χρόνια ρουσφετιού, κλεψιάς και οπισθοδρόμισης και
ΠΑΣΟΚ 19 χρόνια δημοκρατικής αναγέννησης, προόδου, ανάπτυξης, μεγάλων έργων και στήριξης των αδύναμων.
Θα περάσει η λαίλαπα που φέρατε και θα γυρίσουμε στα χρόνια τα καλλά. Υπομονή παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΕ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ - ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔτης.

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΟΥ ΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕΑ ΤΟ 94, 98 02, 06 ΚΛΠ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ; ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ. ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ (ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ) ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Α! και που είσαι την περίοδο 1974-1981 Ν.Δ. μην την πιάνεις στο στόμα σου!