slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας. Δηλώσεις του υπευθύνου του Τομέα Πολιτική





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε σήμερα συνάντηση, στα Kεντρικά γραφεία του κόμματος, με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας.

Μετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κ. Σταύρος Δήμας, οι Αναπληρωτές υπεύθυνοι του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρ. Σταϊκούρας, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Θ. Καράογλου και Ν. Μηταράκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κ. Χατζηδάκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας, βουλευτής Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτσης, ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Γ. Μανώλης και η Γραμματέας της Ομάδας Παρακολούθησης του Προγράμματος Στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας κα Ε. Ρωμαΐδου.

Μετά τη συνάντηση, δηλώσεις έκαναν ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας, βουλευτής Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτσης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γ. Παναγόπουλος και ο Γ. Γ. της ΓΣΕΕ κ. Β. Μπουζούλας.

Γ. Βρούτσης: Ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, αν προσπάθησε να κλείσει εσωπαραταξιακά ζητήματα της κυβέρνησης, τα κοινωνικά θέματα παραμένουν ανοιχτά. Ζητήματα που αφορούν το τρομακτικό θέμα της ανεργίας, του πληθωρισμού, της ύφεσης είναι μπροστά μας, αποκτούν επείγοντα χαρακτήρα.

Αυτά μετέφερε σήμερα η ηγεσία της ΓΣΕΕ στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ζητήματα τα οποία η Νέα Δημοκρατία βάζει σε πρώτη προτεραιότητα.

Δημοσιογράφος: Ο πρωθυπουργός ζητάει λιγότερο κράτος και απολύει εργαζόμενους. Ζητάει να υπάρξει εξοικονόμηση χρημάτων και, την ίδια ώρα, αυξάνει το Υπουργικό Συμβούλιο, που σημαίνει και μεγαλύτερες δαπάνες. Μπορεί αυτή η κυβέρνηση, με 48 υπουργούς, να συντονιστεί καλύτερα από την προηγούμενη των 37;

Γ. Βρούτσης: Κύριε Βλάχο, είναι μία, καθαρά, απόφαση της κυβέρνησης και, όπως ξέρετε, όλοι, αξιολογούμαστε. Αξιολογείται και η κυβέρνηση γι’ αυτή τη σημερινή της απόφαση, να κάνει ένα πολυπληθέστερο σχήμα, το οποίο σαφέστατα εμπεριέχει γραφειοκρατία και η αποτελεσματικότητά του κρίνεται.

Και, αυτό θα κριθεί και από τους ίδιους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: