slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη συγκρότηση Τοπικών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ στα νησιά Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σύρος και Τήνος, η σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Φίλιππος Φόρτωμας

Αντιπρόεδρος: Μιλτιάδης Πελοποννήσιος

Γραμματέας: Λευτέρης Βιδάλης

Υπεύθυνη Ειδικών Θεμάτων: Ελένη Σαρρή

Υπεύθυνος Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης: Κωνσταντίνος Κουκάς

Υπεύθυνη Νέων Γυναικών: Μαρία Αϊβαλιώτη

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Κωνσταντίνος Γαβιώτης

Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και Τύπου: Πέτρος Χαλάς

Σχετικά με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου και ειδικότερα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Κόκκινου.

Θεωρούμε, ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα αλλά και για τα νησιά μας, ο κ. Κόκκινος διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία αλλά και τις ικανότητες να χειριστεί τα σοβαρά ζητήματα του Νοτίου Αιγαίου.

Άλλωστε, κατά την περίοδο 2004 – 2009, ως γενικός γραμματέας της ίδιας περιφέρειας, ο κ. Κόκκινος επέδειξε πλούσιο αναπτυξιακό έργο, τόσο στις Κυκλάδες όσο και στα Δωδεκάνησα, βγάζοντας τα νησιά μας από τη στασιμότητα πολλών ετών και οδηγώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις πρώτες θέσεις απορροφητικότητας των κοινοτικών προγραμμάτων.

Επιπρόσθετα, ο Χαράλαμπος Κόκκινος αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη υποψηφιότητα, καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνθέτει, σε μια ομολογουμένως δύσκολη Περιφέρεια, όπου κυριαρχούν οι μεγάλες ανισότητες και τα δυσεπίλυτα προβλήματα.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες των Κυκλάδων αλλά και των Δωδεκανήσων θα επιλέξουν με γνώμονα το συμφέρον των νησιών μας.

1 σχόλιο:

Μακης Μαυρογιαννης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.