slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Χαρ. Κόκκινου με την Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Δωδεκανήσου

Ρόδος 23 Σεπτεμβρίου 2010
www.xkokkinos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Κος Κόκκινος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» ,με αφορμή τα πολλαπλασιαζόμενα κρούσματα εγκληματικότητας στο νησί της Ρόδου, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2010,τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Εκεί είχε διαδοχικές συναντήσεις με το Γενικό Επιθεωρητή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Κο Καραβiτη και τον...

Αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου Κο Εταιρiδη όπου συζήτησαν διεξοδικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση , τις σχέσεις Πολιτών-Αστυνομικών και εξήρε το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Αστυνομικές δυνάμεις για την καταστολή των κρουσμάτων βίας και εγκληματικότητας που πολλαπλασιάζονται καθημερινά.
Συμφωνήθηκε ότι το έργο και η κοινωνική αποστολή της Αστυνομίας απαιτούν άμεσες και οργανωμένες παρεμβάσεις για την πλήρη εξάρθρωση της εγκληματικότητας , κατεύθυνση στην οποία κινείται με αυταπάρνηση ο Αστυνομικός Κλάδος.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Δωδεκανήσου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και απαιτούν άμεσα λύση από το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
- Η κτιριακή υποδομή χρήζει βελτιώσεων
- Η υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών
- Η αύξηση της εγκληματικότητας και η λαθρομετανάστευση
- Η οικονομική υποβάθμιση του Έλληνα Αστυνομικού (με τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις οι μισθοί μειώθηκαν 250 ευρώ μηνιαίως κατά μέσω όρο).
Ο Κος Κόκκινος εξέφρασε την συμπαράσταση του και τάχθηκε αρωγός στα δίκαια αιτήματα του κλάδου.
Επίσης πρότεινε να πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ημερίδες για την καλύτερη συνεργασία των πολιτών με τις Αστυνομικές Δυνάμεις.
Τέλος αναφέρθηκε στις επιτυχείς αποστολές της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και στα θύματα που έχει ο κλάδος εξαιτίας τρομοκρατικών ενεργειών που στόχο έχουν να κάμψουν το κοινωνικό φρόνημα.
Αύριο Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 ,στις 13.00 μ.μ. ,ο Κος Κόκκινος και οι συνεργάτες του θα επισκεφθούν το Εργατικό Κέντρο Ρόδου.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.