slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ..

Δήλωση της κυρίας Πελέκη, συζύγου του κ. Βουλγαράκη:

«Έπρεπε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής να πάρει τότε την ευθύνη και να πει ότι ναι πήρα την απόφαση και έδωσα εντολή να την υλοποιήσουν»!

Μια μέρα μετά την δήλωση Τσουκάτου για εμπλοκή όλου του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο Σίμενς, που την έθαψαν όλα τα νταβατζοΜΜΕ, η ΝΔ επίσης τήρησε σιγή ιχθύος!!!! Aντί να το κάνει από χθες πρώτο θέμα, με σκληρές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της, όπου και να έβγαιναν στα νταβατζοΜΜΕ να ανέφεραν τη δήλωση και να κατήγγειλαν την αποσιώπησή της, τίποτα!!!

Σήμερα αμφιβάλω αν έμαθε την κατάθεση Τσουκάτου το 1/100 του ελληνικού πληθυσμού.

Και όχι μόνο αυτό, η κ. Πελέκη, στέλεχος της ΝΔ, ήρθε να δέσει το γλυκό, και να κατηγορήσει με σκληρή γλώσσα τον Καραμανλή και να στρέψει ήδη από απόψε (το αλτερ έκανε ουσιαστικά έκτακτο δελτίο για την είδηση) τα φώτα της δημοσιότητας για αρνητικό λόγο στη ΝΔ.

Ωραία..

Για ένα "σκάνδαλο", όπως το Βατοπέδι, που δεν είναι σκάνδαλο, γιατί δεν υπήρξε καμία βλάβη του δημοσίου, πρέπει να παραδεχθούμε ότι ευθύνεται ο Καραμανλής (!!!), άγνωστο για ποιο λόγο... και όλα αυτά για ένα θέμα που το είχαν ξεκινήσει και υλοποιησει σχεδόν ολοκληρωτικά οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ!!!

Τώρα επί 1 βδομάδα τα νταβατζοΜΜΕ θα κατασυκοφαντούν τη ΝΔ, θα μιλούν για ειδικά δικαστήρια, για Καραμανλή προ των πυλών της φυλακής, για Σαμαρά εγκλωβισμένο, κ.α.

Φυσικά καμία σύζυγος πασόκου υπουργού δεν βγήκε μέχρι σήμερα να πει ότι ο Σημιτης αν έχει παντελόνια πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για σιμενς, οτε, χρηματιστήριο, δαπάνες ολυμπιάδας, οσε, ολυμπιακή, σκάνδαλα που ζημίωσαν τρις ευρώ το ελληνικό δημόσιο και τους έλληνες πολίτες.

Αντιθέτως η ΝΔ είναι άξια των στελεχών που έχει..

ΥΓ1 Καλά έκανε ο ΓΑΠ που το έκανε δημοψήφισμα τις εκλογές του Νοεμβρίου. Ηξερε ότι τόσο βλάκες που είναι τη ΝΔ, και ο ίδιος ο Σημίτης να βγει να πει ότι χρηματίστηκε απ' τη Σίμνες, το ίδιο βραδυ θα διαγράψει ο Σαμαράς τον Καραμανλή από ηθική συμπαράσταση..

ΥΓ 2. Τέλος η ΔΕΘ για τον Σαμαρά. Τώρα όλες οι ερωτήσεις απ' τα νταβατζοΜΜΕ θα είναι " Θα διαγράψετε τον Καραμανλή;;, Τι θα κάνετε στη ψηφοφορία για την προανακριτική;; Θα στηρίξετε το ειδικό δικαστήριο;
Αντε και του χρόνου με τις υγείας μας.

Απλώς μην έχουμε απορία γιατί το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει 30 χρόνια, αλλά η πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί τη ΝΔ υπεύθυνη για τα σκάνδαλα!!!

Πέτρος
dexi.extrem

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.