slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προεκλογικά

Η διεργασίες "εκλογομαγειρέματα" στα επιτελεία των υποψηφίων συνδυασμών για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές συνεχίζονται .Η μάχη για τους υποψήφιους κάθε συνδυασμού διεξάγεται με πάθος .Οι υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλο γνωστοποιούν και επίσημα πλέον τις υποψηφιότητες τους .Έτσι μετά τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μ. Μανωλά που γνωστοποίησε και επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Μαράκη, εκφράζοντας

παράλληλα την αισιοδοξία του ότι ο κόσμος θα εμπιστευτεί τους έμπειρους και ικανούς, προκειμένου να οδηγήσουν τη Νάξο στο δύσκολο εγχείρημα του Καλλικράτη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ και ο πρόεδρος του τοπικού συμβούλιου Φιλωτιου Γιώργος Λεοντιος γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμπολιτεία Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» του υποψηφίου δημάρχου Θανάση Γρυλάκη.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ?

kuriakh είπε...

Η ανωνυμία είναι αυτή που καλύπτει τους ενόχους όπως εσένα.Επίσης τέτοιου είδους ιστολόγια που σε αφήνουν να συκοφαντείς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.Ομως όπως γνωρίζεις πολύ καλά δικαιολογείσαι να μιλάς έτσι γιατί δεν διαθέτεις το ήθος και την ναξιώτικη λεβεντιά.Ούτε βέβαια και την εξυπνάδα μιας και όπως και οι πέτρες γνωρίζουν η Λεοντίου από την πρώτη στιγμή δικαιώθηκε αφού κανένας δεν της απέδωσε ποινικές ευθύνες καιαπαλλάχθηκε από τις υπηρεσιακές με αποφάσεις ανώτατων δικαστηρίων που την δικαιωνουν πανηγυρικά έναντι σε συκοφάντες όπως εσένα, όσο δε για τους Αλβανούς δεν γνωρίζεις ότι οι κάρτες τους εκδίδονται στη Σύρο και όχι στην Νάξο ανόητε συκοφάντη....................Μάθε όμως ότι εδώ κοντά ΄΄βροντά ΄΄ που λένε στην Νάξο και από ότι γνωρίζω η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλίματος βρίσκεται στα ίχνη σου και θα ξεσκεπαστείς ανόητο ανθρωποειδές. Οι εκλογές δεν κερδίζονται έτσι και η προσπάθειά σου να πλήξεις τον Λεόντιο χρησιμοποιώντας τα παιδιά του σε καθιστά γελοίο/οία.Ο κόσμος ξέρει ποιός είναι ,μόνο κοίτα να καλύψεις τις πομπές σου για τις οποίες θα τρέχεις και δε θα φτάνεις........ξέρεις εσύ.