slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άκυρη η έγκριση του Π.Ο.Δ.Ν.;

naxosnews
Συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου με 6 παρόντα μέλη από τα 11 και ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό οικονομικού έτους 2009. Όμως, η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, είναι λογικά άκυρη! Δεν γνωρίζουν ο πρόεδρος και τα μέλη του Π.Ο.Δ.Ν., ότι ένα θέμα για να εγκριθεί πρέπει να ψηφιστεί από 7 και όχι 6 μέλη; Πόσες αποφάσεις έχουν άραγε ληφθεί με 6 ψήφους αντί 7 που ορίζεται σαφώς στη σχετική τροποποίηση της 3-2-99;
Bookmark and Share

Γιατί βάσει πάντα της σχετικής απόφασης με αρ. απόφασης 11/99, που ελήφθη στη δεύτερη συνεδρίαση του 1999 που έκανε το δημοτικό συμβούλιο Νάξου, με την οποία έγινε τροποποίηση και συμπλήρωση του Οργανισμού Κανονισμού, Διοίκησης και Λειτουργίας του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου του Δήμου Νάξου, από 15μελές το διοικητικό συμβούλιο μειώθηκε σε 11μελές, ενώ με τροποποίηση του Άρθρου 8 του Κανονισμού, ορίστηκαν σε 7 τα μέλη που απαιτούνται για να υπάρχει απαρτία!

Αυτή η απόφαση ισχύει και σήμερα, αφού δεν υπήρξε από τότε άλλη σχετική που να την αναιρεί.
Τελικώς, αποδεικνύεται, ότι η απόφαση έγκρισης απολογισμού του 2009, είναι άκυρη, αφού παρόντα ήταν 6 μέλη.
Παρόντα μέλη ήταν: Κώστας Καρποντίνης, Στράτος Φουτάκογλου (δικηγόρος), Στέλλα Τζακωνιάτη, Δημήτρης Τσακωνιάτης, Νίκος Βασαλάκης και Γιώργος Φωστιέρης.
Απόντα μέλη ήταν: Ηλίας Δημέας, Γιάννης Δρυμαλίτης, Σοφία Καραβία, Γιάννης Φρατζέσκος και Στάθης Λεγάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: