slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

" Νέα θύματα του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Νάξου"

Με τον παραπάνω τίτλο εστάλη στη naxos news άρθρο, που υπογράφουν οι τέσσερις μουσικοί ενός σχήματος που, όπως υποστηρίζουν, ενώ είχαν συμφωνήσει με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων του Π.Ο.Δ.Ν. για τη διεξαγωγή μιας συναυλίας στις 25 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο "Ι. Καμπανέλλης", όταν έφτασε η παραμονή της συναυλίας, οι διοργανωτές δήλωναν άγνοια!
naxosnews
Bookmark and Share

" Νέα θύματα του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Νάξου"

"Τον Μαϊο του 2010 ο πολιτιστικός οργανισμός δήμου Νάξου πρότεινε στον μουσικοδιδάσκαλο Άγγελο Μιχελή και στο μουσικό του σύνολο "Αφανείς" τη διεξαγωγή τεσσάρων συναυλιών (της 15ης Αυγούστου , της 25ης Αυγούστου , της 4ης Σεπτεμβρίου και της 10ης Σεπτεμβρίου του 2010)
Μετά την επιτυχή διεξαγωγή της συναυλίας της 15ης Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο του Αγ.Μηνά, ζητήθηκε από τους διοργανωτές η επόμενη συναυλία (της 25ης Αυγούστου) να διεξαχθεί στο αμφιθέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης" λόγω της ιδιαιτερότητας των μουσικών οργάνων και των αντίξοων καιρικών συνθηκών που κατέστησε αναγκαία την πραγματοποίηση αυτής σε κλειστό χώρο.
Την 24η Αυγούστου κατεύθασαν στο νησί, τα μέλη του μουσικού συνόλου απο την Αθήνα για την πραγματοποίηση προβών και της μουσικής προετοιμασίας.Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο επικεφαλής του μουσικού σχήματος ζήτησε απο τους υπευθύνους του πολ.οργανισμού το κλειδί της αίθουσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τελική πρόβα.
Προς έκπληξή του, οι υπεύθυνοι του οργανισμού δήλωσαν παντελή άγνοια για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, "αδειάζοντας" ουσιαστικά τον εκπρόσωπο του πολ. οργανισμού που ήρθε σε συνεννόηση μαζί του.
Ανακύπτουν λοιπόν τα εξής ερωτήματα:
-Πότε, άραγε σκόπευαν οι υπέυθυνοι να ενημερώσουν το σχήμα για την ακύρωση της συναυλίας;- καθώς η ενημέρωση των μελών έγινε τυχαία- (όταν ζητήθηκε το κλειδί της αίθουσας).Αξίζει να αναφερθεί ,οτι κατά τη διάρκεια αυτού του τηλεφωνήματος,το σχήμα ενημερώθηκε (επαναλαμβάνουμε κατά τυχαίο τρόπο) για την ολοσχερή ακύρωση και των υπολοίπων τριών συναυλιών)
-Ποιός άραγε αναλαμβάνει την ευθύνη των ενεργειών,στο όνομα του πολ.οργανισμού;
-Ποιός θα αναλάβει να καλύψει τα συμφωνηθέντα έξοδα και τις αμοιβές των προσκεκλημένων μουσικών απο την Αθήνα;
-Θα σταματήσει άραγε ποτέ η διαρκής ασυνενοησία μεταξύ των υπευθύνων;

Οι μουσικοί του σχήματος:
naxosnews
Άγγελος Μιχελής - Monika Fries - Βασίλης Μπαράκος - Ειρήνη Διαλεχτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: