slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βουλγαράκης ζητά κατάθεση Σαμαρά για Βατοπαίδι

Με επιστολή του προς την Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης, ζητεί από την Επιτροπή να κληθούν και να καταθέσουν οι πρώην υπουργοί Πολιτισμού, Ευ. Βενιζέλος, Μ. Λιάπης και Αντ. Σαμαράς, καθώς και ο νυν υπουργός Π. Γερουλάνος.
Επίσης ζητά να κληθούν ο καθηγητής Αστικού Δικαίου Ιωάννης Καρακώστας και οι δικαστικοί λειτουργοί Γιώργος Κολιοκώστας και Παναγιώτης Μεϊδάνης.

Σημειώνεται, ότι η προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Βατοπεδίου συνεδριάζει την Πέμπτη με στόχο την κατάρτιση του καταλόγου των πρώτων μαρτύρων που θα κληθούν σε εξέταση.

Η εξέλιξη αυτή, πάντως, θεωρείται ως... απάντηση του πρώην υπουργού στην απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να τον διαγράψει απο το κόμμα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε naxie δεν μας έγραψες ποτέ την γνώμη σου γι αυτά που γινότανε και συνεχίζουν να γίνονται μέσα στο νοσοκομείο. Δεν μας έγραψες για τους Καπιροβενιέρηδες που νομίζανε πως είναι ιδιοκτησία τους. Δεν μας έγραψες ότι πηγαίνανε στις 10 το πρωί για δουλειά και έφευγαν στις 1. Δεν μας έγραψες ότι έκλειναν 4 ραντεβού την ημέρα. Δεν μας έγραψες ότι έστερναν τους πολίτες σε ιδιοτικά ιατρεία και πάντα με το αζημίωτο. Δεν μας έγραψες ότι παρακαλούσαν οι Ναξιώτες να βγουν βουλευτές ή Δήμαρχοι για να φύγουν απο εκεί μπας και γλυτώσουν κάποιοι συμπολίτες μας. Δεν μας έγραψες ότι κάνουν τις εφημερίες στα ουζερί ή στα μπαράκια. Δεν μας έγραψες ότι παίρνουν 3 και 4 φορές τον μισθό τους σε εφημερίες και υπερωρίες χωρίς να τις κάνουν. Και σε ενόχλησε που ένας φούρναρης και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι τους κάνουν κουμάντο. Βοσκούς θα έβαζα στην διοίκηση αν ήμουν εξουσία για να τους ξευτιλίσω ακόμα περισσότερο.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΝΑΞΙΕ;

Ανώνυμος είπε...

ο καθενας με τον πονο του.