slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΙΑ ΤΟ Α/Τ ΝΑΞΟΥ

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Α/Τ ΝΑΞΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ।
ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΡΩΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΠΗΣΑΝ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ। ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Β ΟΠΚΕ ΝΑΞΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ।ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α/Τ ΝΑΞΟΥ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ।ΟΙ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑΞΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παιδια κανετε πολυ καλα τη δουλια σας αλλα κυριε διοικητα προσεξε σε παρακαλω τη τροχαια γιατι ο τουρισμος κρεμεται σε μια κλωστη και ειναι κριμα να πεφτουν κλησεις σε ανθρωπους που ερχοντε στο νησι να αφησουν τα ωραια τους λεφτα,και βεβαια και τους νοπιους που οπως καταλαβαινεται ειναι χαλια οικονομικα και επιδη χωρις να σας ξερω καταλαβαινω την ευαισθησια σας μεριμνηστε να ειναι τα οργανα πιο συγκαταβατικα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ/

Ανώνυμος είπε...

μπράβο παιδιά πάντα τέτοια.πρέπει νά
ξεβρομίσουμε από τους κακούς αλλοδαπούς.

Ανώνυμος είπε...

τα καλά πρέπει να τα λέμε για την αστυνομία μας η οποία δουλεύει μέρα νύχτα με μειωμένο προσωπικό από άλλες χρονιές και καλείται να ανταπεξέλθει σε όλα τα περιστατικά.