slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Νάξου, είναι να δώσει στήριξη στο Μανώλη Μαργαρίτη ΑΝ!!!!!!!!

Giorgos Alibertis


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Νάξου, είναι να δώσει στήριξη στο Μανώλη Μαργαρίτη. Αυτό όμως θα γίνει μόνο αν ο συνδυασμός του κριθεί ότι έχει τη δυναμική να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στους υπόλοιπους υποψήφιους και να διεκδικήσει στα ίσα το ...Δήμο Νάξου. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στον Αύγουστο.


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΞΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ; ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ.

ο αυτοδιοικητικος είπε...

που ειδες ρε ανωνυμε οτι δεν τραβηξε ο δημητρης ?? μηπως συμβαινι το αντιθετο και η αλλη υποψηφιοτητα ειαι σαν κουτσο αλογο,λεω τωρα εγω.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΙΤΙΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΙΤΕΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ;ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ; ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΕ ΛΙΑΝΟ;ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΙΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΡΣΕ; Ο ΕΝΑΣ ΕΞΕΧΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ,ΝΟΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΚΑΙ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΤΙ; ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.ΤΟ ΛΙΑΝΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΣ (ΜΕΓΑΣ ΤΕΛΩΝΗΣ, ΝΔ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ), ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ (Ο ΤΕΩΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ0.ΛΙΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ.

ο αυτοδιοικητικος είπε...

καραγκιοζακια του μαργαριτη κλειστε τα βρωμοστοματα σας γιατι θα υπαρξει και δευερη κυριακη βρε ζωα.και αν δεν σας αρεσει ο παπας και ο λογοθετης μηπως σας αρεσει ο δρυμαλιτης και ο πολυκρετης?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΓΙΟΖΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε ανωνυμε μου φαινεται οτι εισαι πολυ βλακας ρε, ο μαργαριτης ειναι καραδεξιος και βεβαια θα θελει το χρισμα τησ νδ και αν δεν το παρει εγω προτεινω να μη κατευει και να τους γραψει ολους στα ......του και να αφησει το λιανο να βγαλει το φιδι απο την τρυπα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ Δ.ΛΙΑΝΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΗΨΗΣ.ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΤΣΙ? ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΨΕΥΔΟΝΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΤΣΙ?