slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο «παλιάνθρωπος» και οι «ψεύτες»…

Η έντονη αντιπαράθεση στο Δήμο Νάξου ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τη μείζονα μειοψηφία συνεχιστικέ και σήμερα Μετά την ανακοίνωσή που εξέδωσε χθες ο συνδυασμός του κ Νίκου Βενιέρη καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νάξου κ Γιώργο Καραμανή για απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά απέναντι στο δημοτικό σύμβουλο κ Μιχάλη Μαργαρίτη, τον οποίο αποκάλεσε «παλιάνθρωπο» κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του οργάνου.

Σήμερα ήρθε η σειρά του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Νάξου κ Γιώργου Καραμανή με δηλώσεις του στο «ΖΕΥΣ» και τη «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» να απαντήσει στο συνδυασμό του κ Νίκου Βενιέρη . Ο κ. Καραμανής παραδέχθηκε ότι όντως αποκάλεσε με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό τον κ. Μαργαρίτη. Ισχυρίστηκε όμως ότι το έκανε για να προστατεύσει τον εαυτό του και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αγερσανίου, τους οποίους ο κ. Μαργαρίτης αποκάλεσε ψεύτες και τους κατηγορούσε με έντονο ύφος. «Δε μπορώ να βλέπω τον άλλο να με πυροβολεί κι εγώ να κάθομαι να τον βλέπω. Δε θα ξεπουλήσω την αξιοπρέπειά μου», είπε ο κ. Καραμανής, τονίζοντας ότι είναι πάγια τακτική του κ. Μαργαρίτη να συκοφαντεί αναίτια στελέχη της δημοτικής αρχής.

5 σχόλια:

ο εκδικητης είπε...

και λιγα του ειπε ο καραμανης ,αν και ειμαι παντα αντιθετος του μπραβο κυριε γιωργο,και αν πεις και ολα οσα ξερεις για αυτον τον κυριο θα σου πουν συγχαρητηρια πολλοι,και περισοτερο θα ειναι νεοδημοκρατες που ξερουν τι εχει κερδισει ο <>αυτος οποτε η ν.δ ηταν στην εξουσια.και παλι μπραβο σου

Ανώνυμος είπε...

kala akoma me ton mixali asxoliste afiste ton manolaki na ton balei ypopsifio na pane kai oi dio apatoi parea me ton xomata poy ton xanabgale stin epifania ton papoy o manolis

Ανώνυμος είπε...

ρε συ ανώνυμε της 21-7-2010 και 08.31, έχεις κάποιο στοιχείο γι΄αυτό που λες περί φροντιστηρίων και το ότι αφήνει παιδιά στην ίδια τάξη επίτηδες ή είσαι μπαρούφας, που για κάτι τέτοιο σε κόβω.Δεν έχεις τσίπα πάνω σου? αλλά ποιός την έχασε για να την βρεις εσύ? πες ονόματα μάγκα ειδάλλως κρύψου στο κέλυφος σου γυμνοσάλιαγκα. μίλα επώνυμα και κάνε μήνυση ή καταγγελία άνανδρε αισχρέ συκοφάντη. Γιάννης, μαθητής Λυκείου Νάξου.

Ανώνυμος είπε...

ο δικηγορος ειναι το πλεον ακαταλληλο προσωπο για την θεση του προεδρου του δημ. συμβουλιου. αψυς,νευρικος,κομματικος,αθηροστομος. παγκσλος δηλαδη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.