slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατάθεση «φούσκα» από τον Ζορμπά

Τελικά  η κατάθεση  για τα δομημένα ομόλογα  του   πρώην εισαγγελέα ( και πρώην κυνηγού Πασοκικών σκανδαλών και νυν  συνεργάτη του Κινήματος  ) κ. Γ. Ζορμπά, χθες στην Εξεταστική Επιτροπή  της Βουλής, αποδείχτηκε «κατάθεση-"φούσκα"»   μιας και επανέλαβε  τις γενικές και αόριστες υποθέσεις που κάνει στα πορίσματά του.

Δεν μπόρεσε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ κ. Νίκου  Νικολόπουλου αν με τις έρευνες του έχει ανακαλύψει ποιος συγκεκριμένος  πολιτικός χρηματίστηκε αν έχει ανακαλύψει εμπλοκή πολιτικών προσώπων και ποια ήταν; Δεν μπόρεσε να απαντήσει συγκεκριμένα αν πολιτικά πρόσωπα πήραν χρήματα, μιας και αυτό είναι το  μείζον. Γενικά από την κατάθεση-«φούσκα» δεν μάθαμε κάτι περισσότερο από τις αοριστολογίες που μας έχει αραδιάσει ο εν λόγω κύριος μέχρι σήμερα.

Ενδεικτικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από τη χθεσινή συνεδρίαση:

•  Ν. Νικολόπουλος: Πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη δεν  ανακάλυψε κάτι ή με όσα ακούσαμε σήμερα από εσάς νομίζετε ότι  επιχειρήθηκε η επιχειρείται ενδεχομένως συγκάλυψη της υπόθεσης;
•   Γ. Ζορμπάς: «Ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος στο στάδιο αυτό μπορεί να  μιλήσει για υπάρχουσα απόδειξη. Την απόδειξη θα την προσφέρει ποινικό  δικαστήριο.»

Δηλαδή ο δικαστικός ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει στο δικαστήριο καμία από τις δεκάδες υποθέσεις υπαρκτών Πασοκικών σκανδαλών που χειρίστηκε... μας λέει σήμερα ότι δεν έχει αποδείξεις ποιος τα πήρε... αλλά πρέπει να πάμε στα δικαστήρια όλη τη Νέα Δημοκρατία μπας και βρούμε εκεί καμιά απόδειξη!!!

Σε κουτσό άλογο ξεμωραμένο βρήκε το ΠΑΣΟΚ να επενδύσει τα λεφτά του για τη σπίλωση της ΝΔ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: