slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιάννης Δημητροκάλης ο φερόμενος ως εντολέας της δημοσκόπησης

Διαβάζουμε στη σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «MESOGIOS FM 105,4» στο facebook ότι στη Νάξο, ενόψει των δημοτικών εκλογών, «τρέχει» δημοσκόπηση της ALCO, όπου οι δημότες ερωτώνται για διάφορα ονόματα υποψήφιων.

Την είδηση ότι θα τρέξει δημοσκόπηση την είχαμε εδώ και επτά ημέρες όταν έλαβε χώρα δείπνο με την παρέα επίδοξων δημάρχων, ατυχησάντων πολιτευτών και φιλόδοξων παραγόντων του τόπου.

Δεν τη γράψαμε διότι τότε πιστέψαμε ότι μετά της αποτυχημένες συναντήσεις οι γκλαμουράτοι της παράλιας και θιασώτες του σχηματισμού της «μεγάλης συμμαχίας» δεν θα προχωρούσαν στα σχέδια τους. Όμως διαψευστήκαμε.

Γι’ αυτό σήμερα, που μάθαμε ότι η δημοσκόπηση τελικά «τρέχει», αποφράσαμε να σας αποκαλύψουμε ότι αυτός που έδωσε την εντολή στην ALCO για να προχωρήσει φέρεται ο Γιάννης Δημητροκαλης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλό θα ήταν να πείτε και ποιος την χτηματοδότησε και ποιος ξέθαψε το όνομα του Δημητροκάλη. Κανένας από τους δύο πάντως δεν ήταν στο "μυστικό δείπνο".

Ανώνυμος είπε...

παλι θα μιλησουμε για την λεγομενη ναξμπερκ ρε παιδια

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ,ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ .ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΜΗΝΕ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ. ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΜΑΡΑΚΗ ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ