slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Άκης ο/η Μαρ(κη) και ο βεζίρης των Κυκλάδων

Εσωκομματικά μαχαιρώματα για της ΚΑΡΕΚΛΕΣ του νοσοκομείου Νάξου που την πληρώνουν οι ασθενείς

Μα είναι δυνατόν να ισχυρίζονται κάποιοι πως στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, στο ΠΑΣΟΚ της διαφάνειας, στο ΠΑΣΟΚ που η αξιοκρατία είναι αξία, στο ΠΑΣΟΚ που θα ανατρέπει κάθε αυθαίρετη κομματική ή άλλη ρουσφετολογική παρέμβαση στην ορθολογική λειτουργία της διοίκησης, να γίνονται διορισμοί ημετέρων και μεταθέσεις φαντάρων;;;;;;;

Κομματαρχική αλαζονεία…

είναι η σωστή έκφραση στα όσα συμβαίνουν με τους διαρκείς διορισμούς ημετέρων σε συμβούλια και νομικά πρόσωπα, μεταθέσεις φαντάρων και απονομή χρισμάτων πάσης φύσεως. Η παρέα του βουλευτή, που κυβερνάει τη Νάξο, επιδεικνύει την αλαζονεία που ταιριάζει απόλυτα στον πρώην μέντορα του, Άκη.

Έτσι είναι η πολιτική. Με γνώμονα το προσωπικό όφελος και αγνοώντας κάθε συλλογική, διάφανη και δημοκρατική λειτουργία περιχαρακώνουμε τους «δικούς» μας και στη λογική του «διαίρει και βασίλευε», πετυχαίνουμε με ακραία Μακιαβελική νοοτροπία τους στόχους μας.

Συγχαρητήρια… (άκη!!!)

Σου λένε οι φίλοι του «Β(λ)ήματος της Νάξου»: Δεν μπορούμε που δεν μπορούμε να βολευτούμε κι εμείς σε καμία διοίκηση κανενός Οργανισμού, δεν φτάνει που ο γιατρός φυλάει Γερμανικό νούμερο, δεν φτάνει που ο Μαράκης είναι «καβάλα στ’ άλογο», δεν φτάνει που ένας από εμάς τους ίδιους αυτομόλησε και την έκανε προς το ταμείο, μία μικρή χαρά μας είχε μείνει, να μεταθέτουμε κανένα φανταράκι. Αλλά δυστυχώς ο βεζίρης των Κυκλάδων μας την πήρε κι αυτή.

Νισάφι πια συντρόφια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας αρέσει η φαγομάρα στο ΠΑΣΟΚ γιατι φοβάστε μην βγει ο Μανωλάκης έέέ!!