slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η δύναμη του Σαμαρά και του Διαδικτύου

Από Factorx | Σαβ. 26 Ιουν 2010, 11:10 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Πόσες φορές έχουμε γράψει εδώ ότι η δύναμη του Σαμαρά είναι ο κόσμος; Πόσες φορές και εμείς και οι αναγνώστες μας επεσήμαναν ότι ο Σαμαράς πρέπει να βγει από τα κομματικά γραφεία και να ξαναβρεί τον κόσμο που τον ανέδειξε στην ηγεσία της ΝΔ, παρά τις επιθυμίες όσων, μεταξύ άλλων, προετοίμαζαν και την υποταγή στην Τρόικα, όπως αποδεικνύεται τώρα;

«Πρόθεσή μου είναι, απελευθερωμένος μετά το Συνέδριο από τα διοικητικά μου καθήκοντα, να βγω από τα κομματικά γραφεία για να βρεθώ σε όλη την Ελλάδα, δίπλα στον κάθε πολίτη, και να συζητήσω απευθείας μαζί του τα προβλήματά του, όπως εκείνος ανόθευτα τα εκφράζει. …» είπε μεταξύ άλλων χθες από το βήμα του 8ου Συνεδρίου.

Αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν έχει χάσει την επαφή του με τις μάζες και ότι αυτές είναι και θα είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στην διαμόρφωση της πολιτικής του.

Και απαντώντας σε όλους εκείνους που έσπευσαν να του πουλήσουν σχέσεις και επαφές με εκείνους που τον πολέμησαν.

Τα πειράματα τύπου Ρουσόπουλου τέλειωσαν στη ΝΔ.

Όχι στην έκπτωση αξιών και προτύπων, είπε απευθυνόμενος και σε όσους φιλοδοξούν να διαδραματίσουν ρόλο στη νέα Νέα Δημοκρατία.

Όχι στην φτήνια του life style, τον εξυπνακισμό που υποκατέστησε την ευφυΐα, την αυθάδεια που υποκατέστησε την αξιοπρέπεια, το θράσος που υποκατέστησε το θάρρος, την αλαζονεία που υποκατέστησε το δημόσιο ήθος.

Και φυσικά, όλοι εμείς εδώ, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο άνοιγμα στις μάζες. Αλλά και σε πολλά άλλα ζητήματα για τα οποία δώσαμε μάχη στο διαδίκτυο κι εμείς και οι αναγνώστες μας και δεκάδες άλλα μπλογκς σε όλη την χώρα και τελικά ενσωματώθηκαν στον mainstream πολιτικό λόγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτή είναι η δύναμη του Διαδικτύου, φίλες και φίλοι.

Πάμε μπροστά λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: