slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων (22/6/10)


«Με επιτυχία διεξήχθη το 8ο τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στους Δελφούς, το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου 2010. Το Συνέδριο ενέκρινε όλες τις καταστατικές και οργανωτικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για την λειτουργία της οργάνωσης και τη μετάβαση της στη νέα εποχή.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ξεκαθάρισε στην ομιλία του ότι η μεγαλύτερη πολιτική νεολαία της Ευρώπης κάνει το άλμα στο μέλλον πιο ανοιχτή, με περισσότερες πρωτοποριακές ιδέες, αφήνοντας στο παρελθόν τις «κλειστές διαδικασίες και πόρτες».

Η προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναδιάταξης της ΟΝΝΕΔ γίνεται πιο ουσιαστική, με νέες πρωτοβουλίες και φυσικά με δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, η ΟΝΝΕΔ πιστή στις ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού, προχωρά με συντονισμένες δράσεις και παρεμβάσεις, για να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα των νέων.

Στο Συνέδριο των Δελφών συμμετείχαν περίπου 2000 σύνεδροι και παρατηρητές από όλη την Ελλάδα και τις οργανώσεις του εξωτερικού, καθώς και από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων εκπροσώπησαν 5 Σύνεδροι: ο Φίλιππος Φόρτωμας (πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων), η Μαρία Αϊβαλιώτη, ο Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Μιλτιάδης Πελοποννήσιος και ο Πέτρος Χαλάς.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, της εκλογή των αντιπροσώπων της ΟΝΝΕΔ στην στη ΚΕ της ΝΔ και των εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της ΝΔ την ερχόμενη Παρασκευή.

Στην τελευταία ψηφοφορία συμμετείχε από τις Κυκλάδες ο Μιλτιάδης Πελοποννήσιος, ο οποίος εκλέχτηκε στην 75η θέση (σε σύνολο 200), συγκεντρώνοντας 450 σταυρούς και μαζί με τον Φίλιππο Φόρτωμα (ως πρόεδρος ΝΕ) θα εκπροσωπήσουν την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων στο 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ.

Το κεντρικό σύνθημα του Συνεδρίου «Όλοι από την αρχή» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς στις Κυκλάδες μπαίνουν οι βάσεις για μια νέα, μεγάλη, ανοιχτή και συμμετοχική οργάνωση νέων.

Οι νέοι και οι νέες των νησιών μας δίνουμε το παρόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και η φωνή μας γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΙΑ ΟΝΝΕΔ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΩ ΕΓΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ.


Ο ΔΕΞΙΟΣ