slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το παιχνιδάκι των ΜΜΕ με την Ντόρα έχει καεί πλέον

Το παιχνιδάκι των ΜΜΕ με την Ντόρα έχει καεί πλέον


Κατά του νομοσχεδίου για τα μέτρα τάσσονται βουλευτές της ΝΔ

Το έχουμε μάθει πλέον απέξω κι ανακατωτά το παιχνιδάκι των ΜΜΕ με την Ντόρα και την πολύ μικρή, πλέον, «μειοψηφία Ευρυτανίας – Χανίων» της ΝΔ.

Πήγε λοιπόν σήμερα το πρωί η κ. Μπακογιάννη στην Ρηγίλλης να δει τον Σαμαρά, είπε ότι θα ψηφίσει υπέρ των μέτρων και στη συνέχεια άρχισαν να εμφανίζονται «ρεπορτάζ» ότι η ΝΔ είναι τάχα «διχασμένη», «η Ντόρα έχει έτοιμη Χ ομάδα βουλευτών για να συγκρουστεί με τον Σαμαρά» κλπ κλπ.

Φυσικά όλοι ξέρουν ότι αυτοί που συμφωνούν με τη Ντόρα είναι ο Γιαννόπουλος, ο Κιλτίδης, ο Κυριάκος άντε και κανά δυό άλλοι, αν την ακολουθήσουν όλοι στο τέλος.

Προσφέρεται λοιπόν στον Σαμαρά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και όπως γράψαμε προηγουμένως ήδη ετοιμάζεται να επιβάλει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία.

Στο μεταξύ διάφοροι βουλευτές της ΝΔ έχουν βγει από το πρωί στα κάγκελα και φωνάζουν κατά του ΔΝΤ.

Μιλώντας το πρωί με δημοσιογράφους στην Ρηγίλλης ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστας Τασούλας είπε ότι η πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ, τάσσεται υπέρ της μη αποδοχής των μέτρων από τη ΝΔ και υπέρ της καταψήφισής τους.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι αν η ΝΔ ψηφίσει υπέρ των μέτρων, θα παραιτηθεί!

Ο Χρήστος Ζώης δήλωσε ότι «δεν μπορώ να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο» προσθέτοντας ότι «το σύστημα έχει βαλθεί να μας ισοπεδώσει, να μας πατήσει όλους. Κάθε φορά που έχετε απέναντι σας βουλευτή που δεν έχει υπαλληλική σχέση με χορηγούς, θα τα ακούτε σε αυτό τον τόνο».

«Για μια ακόμα φορά τα μέτρα, τα οποία ανακοινώθηκαν είναι μέτρα που είναι σε λάθος κατεύθυνση. Λείπει ο ουσιαστικός προσανατολισμός για ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία και αυτό είναι το ζητούμενο και αντίθετα, τα μέτρα όλα είναι μέτρα περιορισμού της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων πολιτών κάτι που πρακτικά θα φέρει αλυσιδωτές συνέπειες σε βάρος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, θα επιτείνει ακόμα περισσότερο και θα βαθαίνει την ύφεση», δήλωσε τέλος ο Θόδωρος Καράογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: