slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ

Αυστρία: Η Ευρώπη χάνει την υπομονή της με την Ελλάδα

Οι διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση κάνουν την Ευρώπη να χάνει την υπομονή της με την Ελλάδα.

Αυτό δήλωσε ο Αυστριακός αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών, Γιόζεφ Πρελ.

«Όταν βλέπουμε τα κινήματα διαμαρτυρίας στην Ελλάδα, η υπομονή μας, η δική μου και της υπόλοιπης Ευρώπης, σχεδόν εξαντλείται» δήλωσε ο υπουργός, καλώντας την ελληνική κυβέρνηση να εξηγήσει σαφώς στον πληθυσμό ότι τα μέτρα λιτότητας είναι απολύτως απαραίτητα, για να απαλλαγεί η χώρα από το αβυσσαλέο χρέος της.

Ο Πρελ δήλωσε ότι η διεθνής βοήθεια θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματική υλοποίηση των υποσχέσεων που έχουν δοθεί από την ελληνική κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι τα χρήματα «θα καταβληθούν σταδιακά, όταν θα έχουν εφαρμοστεί τα μέτρα λιτότητας», και τονίζοντας ότι πλέον χρειάζεται μια νέα ευρωπαϊκή πολιτική, για να αντιμετωπισθούν χώρες, όπως η Ελλάδα।

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ,ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΖΟΥΣΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ.ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.ταρζανακος