slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Λευκή περιστερά» η Τζάκρη κατά το πόρισμα

ΟΛΑ ΜΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ


Καμία αλλοίωση των αποτελεσμάτων, ούτε στοιχεία ιδιοτέλειας και υστεροβουλίας στην κατάρτιση του πίνακα κατάταξης των επιτυχόντων του διαγωνισμού πρόσληψης υπαλλήλων στην ΙΖ ΕΠΚΑ, σύμφωνα με πόρισμα των ελεγκτών του Υπουργείου Πολιτισμού που παραδόθηκε στον υπουργό, Παύλο Γερουλάνο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων καταρτίστηκε και η επιλογή των προσληφθέντων έγινε αποκλειστικά και μόνο με βάση τα κριτήρια μοριοδότησης που προβλέπει ο νόμος 2190/1994 περί ΑΣΕΠ.
Επομένως, σύμφωνα με τους ελεγκτές του Υπουργείου Πολιτισμού, είναι «παντελώς αβάσιμα» όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί αλλοίωσης των αποτελεσμάτων και παρατυπιών στο διαγωνισμό.

Συνεπώς  τέλος στη  αναξιοκρατία   της παλιοδεξιας  όλα είναι νόμιμα και ηθικά  και η συγγένεια πλέον όχι μόνο επιτρέπετε άλλα παίρνει και επιπλέον μόρια .Και εδώ που όταν ο Παπανδρεου έχει τον αδελφό του ως Σύμβουλο ο άντρας της Αννούλας μετέχει στο Δ.Σ. οργανισμού και η γυναικά του Βουλευτή Μαγκούφη διορίζετε ως αντιπρόεδρος σε Δ.Σ. νοσοκομείου της Μπαντζελη  ο αδελφός παίρνει απόσπαση στο πολιτικό της γραφείο σας πείραξε που η Τζάκρη διόρισε την ξαδέλφη της    

                                                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: