slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταγγελία των Επαγγελματιών Χαλκείου προς τον Έπαρχο Νάξου και ΚΤΕΛ Νάξου

ΠΡΟΣ ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ
ΕΠΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ

11/5/2010

Την Δευτέρα 10 Μαΐου το τακτικό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ των 4:30 μ.μ στο Χαλκί δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άνθρωποι να ταλαιπωρηθούν.
Το περιστατικό έχει ως εξής. Οι άνθρωποι περίμεναν στην στάση και είχαν αρχίσει να αγανακτούν όταν είδαν στις 4:55 μ.μ το λεωφορείο να έρχεται μισογεμάτο.
Προς στιγμήν ανακουφίστηκαν όμως το λεωφορείο δεν σταμάτησε αλλά ο οδηγός τους έκανε νεύμα ότι ακολουθεί άλλο. Συνέχισαν να περιμένουν για μία ακόμη ώρα και τελικά απογοητευμένοι κάλεσαν ταξί για να τους πάει στη Χώρα.
Κάποιοι απ αυτούς πήγαν να διαμαρτυρηθούν αργότερα στο γραφείο του ΚΤΕΛ Νάξου
και αντί για συγνώμη εισέπραξαν αγενέστατη συμπεριφορά.
Μεγάλη ταλαιπωρία για τον κόσμο αλλά και δυσφήμιση για το νησί μας αφού πολλοί ήταν ξένοι επισκέπτες και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης .
Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε συζήτηση που είχαμε το χειμώνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ σαν επαγγελματίες του Δήμου Δρυμαλίας παρουσία του Έπαρχου Νάξου μας διαβεβαίωνε ότι θα αυξηθούν τα δρομολόγια και ότι θα αγοραστούν μικρότερα λεωφορεία για να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των κατοίκων των χωριών της ορεινής Νάξου. Αντί αυτού με επιπολαιότητα ακυρώνουν προγραμματισμένα δρομολόγια χωρίς να ενημερώνουν τον κόσμο!
Καταγγέλλουμε το γεγονός σαν επαγγελματίες και κάτοικοι Χαλκείου και περιμένουμε να πάρετε θέση.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΧΑΛΚΕΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: