slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ;

Παρακαλώ ησυχία μην ξυπνήσει ο κ. Έπαρχος
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το ΚΤΕΛ Νάξου ήταν στην επικαιρότητα με το περιστατικό που ο πρόεδρος του, μετέφερε παιδιά του σχολείου μες το πορτμπαγκάζ του ιδιωτικού αυτοκινήτου του και ήρθε πάλι να αναστατώσει αυτή τη φορά τους υποψηφίους επιβάτες του που είχαν την επιπολαιότητα να πιστεύουν ότι το λεωφορείο θα έρθει!

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα 10 Μαΐου όταν στη στάση του Χαλκείου περίμεναν τουλάχιστον 20 άνθρωποι το δρομολόγιο των 4:30μ.μ. Κάποιοι απ αυτούς είναι καθημερινοί επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου και ήξεραν ότι το λεωφορείο δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του και δεν ανησύχησαν όταν στις 4:50 μ.μ. δεν είχε φανεί ακόμα. Λίγο πριν τις 5:00 μ.μ. πέρασε ένα λεωφορείο που χωρίς να σταματήσει έγνεψε στους ανθρώπους ότι ακολουθεί άλλο, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Γύρω στις 6 μ.μ. οι ταλαιπωρημένοι και αγανακτισμένοι άνθρωποι αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν ταξί για να πάνε στη Χώρα.

Κάποιοι απ αυτούς πήγαν στο γραφείο του ΚΤΕΛ να παραπονεθούν και εισέπραξαν αντί για συγνώμη αγενή και προσβλητική συμπεριφορά.
Κάποιοι άλλοι που έχασαν το πλοίο εξαιτίας της ανευθυνότητας του ΚΤΕΛ ήδη κλαίνε τα λεφτά των εισιτηρίων τους και αρθρογραφούν σε ξένα έντυπα για το περιστατικό που τους έκανε να φύγουν απ τη Νάξο με τις χειρότερες εντυπώσεις.

Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτήν την αντιεπαγγελματική στάση του ΚΤΕΛ, και την απουσία της κρατικής μέριμνας για τα στοιχειώδη κοινωνικά αγαθά που ο πολίτης πρέπει να απολαμβάνει;
Αγανακτισμένοι επιβάτες

Υ/Γ : Έχει γίνει ήδη καταγγελία στον Έπαρχο Νάξου αλλά και στη διοίκηση του ΚΤΕΛ για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: