slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έγγραφη Διαμαρτυρία - Σταματείστε Επιτέλους την ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010


Κύριε Πρωθυπουργέ.

Ονομάζομαι Τάσος Ι. Καμπάς, είμαι Αρχιπλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, και στο παρελθόν σας έστειλα κάποιες επιστολές, στις οποίες μάλιστα μου είχε απαντήσει το πολιτικό σας γραφείο. Δια του λόγου το αληθές με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτό βέβαια πριν γίνεται πρωθυπουργός.....Τέλος πάντων. Ας προχωρήσουμε στο θέμα μας.Κύριε Παπανδρέου, είμαι Έλλην πολίτης, ο οποίος έχει αγανακτήσει με τα τεκτενόμενα, μα ποιό πολύ απ' όλα γιατί όλοι εσείς παίζεται με την νοημοσύνη μας. Για αυτό τον λόγο, σας παραθέτω κάποιες σκέψεις, στις οποίες πλεον ΑΠΑΙΤΩ να βγείτε να απαντήσετε, σκέψεις που δεν είναι μόνο δικές μου, αλλά ακόμα και όσων σας ψήφισαν. Εγώ προσωπικά, ανήκω στο 30% που προσπαθεί να κάνει τν διαφορά στην Ελλάδα και δεν ψηφίζω κανέναν σας.

Και για να μην ξεχνάμε ο καθένας ποιός είναι και τι κάνει, μην σας ξενήσει η λέξη ΑΠΑΙΤΩ. Είστε εκλεγμένος να μας εκπροσωπείται όλους, άρα πρέπει να μας λέτε την αλήθεια. Όπως επισης με την ΕΡΤ. Αλήθεια, ποιά ήταν η τελευταία φορά που απλοί πολίτες είχαν προσκληθεί να πούν τις απόψεις τους? Ποτέ όμως. ΠΟΤΕ.

Για καθαρά λόγους δημοκρατίας, το κείμενο έχει αποσταλλεί και σε άλλα κόμματα, στα μέσα ενημέρωσης, καθώς και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

1) Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ........Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. Κάποιοι ήξεραν ότι δεν θα τα καταφέρουμε γιατί είμασταν ήδη υπερχρεωμένοι, και γιατί ξέρατε οτι δεν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε.

2) ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό δεν σας θυμίζει κάπως τις ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΪΕΣ επι ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ?

3) ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ. Και τώρα, μέσα σε αυτήν την λέλαπα, η Ευρώπη θα προσπαθήσει να σώσει ότι μπορεί οικονομικά. Θα μοιράσει χρήματα τα οποία όμως και η ίδια δεν έχει. Άρα θα δανειστεί από τις ίδιες αγορές οι οποίες σε πολύ λίγο καιρό θα γίνουν η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

4) ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και των παγκόσμιων αγορών, ελπίζοντας να πάρει μέρος στην παγκόσμια Κυβέρνηση. Η Αγγλική οικονομία έχει πολλά χάλια επίσης, για αυτόν τον λόγο δεν θα βοηθήσει οικονομικά την Ευρωπαική Ένωση (το καλύτερο πρόσχημα για να σταθεί στο πλευρό της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ).

5) ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

6) ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ......ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΑΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κύριο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

7) ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ....ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ 20%......ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ. Γιατί άραγε οι πρόγονοί μας δεν δέχτηκαν καλύτερη διανομή των θαλάσσιων συνόρων, έτσι ώστε να μπορούσαμε να ανοίξουμε μόνοι μας με τους Τούρκους τα πετρέλαια και να γλυτώναμε όλους αυτούς τους πολεμικούς εξοπλισμούς?

8) ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ και ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ....ΑΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΟΥΝ

Κύριε Πρωθυπουργέ. Η Ελλάς αυτήν την στιγμή είναι η αιχμή του δόρατος, για το αν θα καταρεύσει όχι μόνο η ίδια, αλλά για το αν θα καταρεύσει όλη η Ευρώπη. Μία Ευρώπη που εν γνώση της άφησε η πλειοψηφία του παραγωγικού πλούτου να πάει στην Ασία. Δεν βλέπεται όλοι σας ότι η Ευρώπη δεν παράγει σχεδόν τίποτα? Και ότι η πλειοψηφία της παραγωγής έφυγε στην Ασία?

Μόλις καταρεύση η Ευρώπη σειρά μετά έχει η Ασία από τις Παγκόσμιες Αγορές. Μία Ασία η οποία μπορεί να πέσει σαν χάρτινος πύργος σε μία νύχτα. Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνουν οι Ρώσοι. Το μεγαλύτερο θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς.

Θέλετε η ιστορία να μας πει ως Έλληνες και εσάς προσωπικά ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ? Ότι μέτρα παίρνεται κύριε Πρωθυπουργέ μας καταστρέφουν.....από λογιστικής άποψης δεν βγαίνουν τα νούμερα. Για να μην πω ότι στην ζυγαριά της λογικής όλα όσα κάνεται δεν ευσταθούν καθόλου.

Η λύση η καθαρή είναι να φαίρεται πίσω το κλεμμένο χρήμα. Κλοπές έγιναν κατα πλειοψηφία από το πολιτικό σύστημα. Αν κομμάτι του λαού έκλεβε, τότε πάλι εθύνεται το πολιτικό σύστημα που δεν μπόρεσε να γαλουχήσει και να τιμωρήσει.

Εξαιτίας του πολιτικιού συστήματος που υπηρετείται, οι Έλληνες εντός Ελλάδος παραμείναμε σε μεγάλο βαθμό ΡΑΓΙΑΔΕΣ στην συμπεριφορά και στην νοοτροπία μας.

Ωραίες οι δικαιολογίες του πράσινου φόρου...σίγουα σας το απαίτησαν απο ΔΝΤ και από Παγκόσμιες Αγορές.

Τέλος, θα ήθελα να σας τονίσω κάτι για τους δήθεν τρομοκράτες που συλλαμβάνεται κατα καιρούς. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Αυτοί δεν είναι τρομοκράτες, είναι μαριονέτες του συστήματος που κυβερνούν τον τόπο. Αν κάποιος ήθελε να εξολοθρεύσει το πολιτικό σύστημα, τότε δεν θα χτυπούσε απλούς πολίτες, αστυνομικούς και άστεγους λαθρομετανάστες. Θα χτυπούσε απευθείας το πολιτικό σύστημα. Αυτοί που συλλαμβάνεται είναι κομμάτι του ΔΙΑΙΡΗΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. Το σύτημα προσπαθεί μέσα από το χάος να εγκλωβίσει τον λαό. Αυτό θέλετε κι εσείς κύριε Πρωθυπουργέ?

Να είστε σίγουρος ότι κάτι τέτοιο το απεύχομαι, πολύ απλά γιατί η βία ανήκει μόνο στα τετράποδα ζώα και όχι στους ανθρώπους. Κύριε Παπανδρέου κινητοποιηθήτε και φέρτε πίσω το κλεμμένο χρήμα όπου και αν έχει πάει. Μην πάρετε τα χρήματα από Το ΔΝΤ καθώς και των φίλων μας των Ευρωπαίων. Θα πέσουμε όλοι μαζί.

Αν δεν μπορείται να το κάνετε, βγείτε και πείτε τον λόγο. Εμείς ο λαός θα είμαστε η ασπίδα σας. Αν δεν κάνετε ούτε αυτό, τότε θα ξέρουμε ότι είστε κομμάτι του συστήματος...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ο υπογράφων είναι ένας μάχιμος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού που έχει φάει την ζωή του στην θάλασσα. Μία θάλασσα η οποία είναι πάρα πολύ σκληρή αλλά τουλάχιστον ειλικρινής. Μία θάλασσα η οποία με έμαθε ότι την δυσκολία την αντιμετωπίζεις με την αλήθεια κοιτώντας την κατάματα, και ότι την γαλήνια θάλασσα την αντιμετωπίζεις με σκεπτικισμό και πάντα με ετοιμότητα για το χειρότερο. Είμαι ένας άνθρωπος που κουβαλάει στην σημαία της Ελλάδος στα πέρατα του κόσμου. Όλοι εσείς όμως με κάνετε να ντέπομαι που λέγομαι Έλληνας.

Με πάσα ειλικρίνεια και τιμή,
Αρχιπλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού.
Πλοίαρχος Εν Ενεργεία
Τάσος Ι. Καμπάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: