slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ Ο.ΝΑ.Σ.

Η επιτροπή Νέας Γενιάς της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) αποτελείται σήμερα από 22 μέλη (που κατάγονται από 10 διαφορετικά χωριά της Νάξου), μετά την πραγματοποίηση τεσσάρων συνεδριάσεων (στα γραφεία της Ομοσπονδίας και στα γραφεία των Συλλόγων Απεραθιτών, Κυνηδαριωτών και Κορωνιδιατών), έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό των παρακάτω εκδηλώσεων/δράσεων που αφορούν την Ναξιακή Νεολαία:

1. Εκδήλωση-party ναξιακής νεολαίας στο Rock Entry Cafe Bar (πρώην Lounge) – Αγίας Γλυκερίας 20, Γαλάτσι το Σάββατο 15 Μαΐου 2010 και ώρα 10 το βράδυ. Η εκδήλωση θα έχει χαρακτήρα γνωριμίας νέων από διάφορα χωριά της Νάξου και θα έχει ελεύθερη είσοδο.

2. Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 22-23 Μαΐου 2010. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι 7μελής και να εκπροσωπούν χωριό ή σύλλογο της Νάξου (μπορούν επίσης να δημιουργηθούν και μεικτές ομάδες ναξιακών συλλόγων οι οποίοι δεν μπορούν να στελεχώσουν ομάδα αυτόνομα). Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010. Στην συνέχεια, θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του τουρνουά. Στόχος της επιτροπής νέας γενιάς είναι η διοργάνωση πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5x5 Ναξιακών Συλλόγων/ Μεικτών Ομάδων τον επόμενο Οκτώβρη.

3. Δημιουργία internetικού ραδιόφωνου από την Ο.ΝΑ.Σ.. Η Επιτροπή Νέας Γενιάς εισηγήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΝΑ.Σ. έκανε αποδεκτή την δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού. Ήδη η επιτροπή έχει προχωρήσει στην κοστολόγηση του αναγκαίου υλικοτεχνικού εξοπλισμού καθώς στον προσδιορισμό του κόστους λειτουργίας του σταθμού. Σε αυτήν την πρώτη φάση υλοποίησης, η βοήθεια νέων που ασχολούνται με την πληροφορική και τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας είναι ευπρόσδεκτη στην επιτροπή μας.

Για την Επιτροπή Νέας Γενιάς της Ο.ΝΑ.Σ.,

Ιάκωβος Β. Γιακουμής, Συντονιστής εκ μέρους του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας



Δεν υπάρχουν σχόλια: