slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αλέξη, ούτε ο Τόλιος είναι υποψήφιός σου;;;;

Ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής της Β Αθήνας Γιάννης Τόλιος τάχθηκε ουσιαστικά υπέρ της εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη.
Μιλώντας στη ΝΕΤ και απαντώντας στο Γιάννη Βρούτση είπε χαρακτηριστικά:
"Ασφαλώς την αμφισβητούμε την ευρωζώνη κατά κράτος οριζοντίως και καθέτως.
Παλεύουμε για την ανατροπή της ευρωζώνης"

Αλέξη μήπως το βίντεο είναι μοντάζ της διαπλοκής;;;

Συνέντευξη Αντώνη Σαμαρά στο Mega Σαββατοκύριακο

10η Ιουνίου του 1944 ... Μέρα Μνήμης!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
 
Σήμερα συμπληρώνονται εξήντα οχτώ χρόνια από την 10η Ιουνίου του 1944, όπου στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων από τις στην Ελλάδα Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.
Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσα τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.

Σαμαράς: Δραχμή σημαίνει θάνατος (βίντεο)


«Δραχμή σημαίνει αυτή τη στιγμή θάνατος», υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο MEGA, συμπληρώνοντας ότι έξοδος από το ευρώ θα οδηγήσει σε υποτίμηση 50% με 70%.
Ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι η πόλωση που παρατηρείται μία εβδομάδες πριν από τις εκλογές είναι φυσιολογική, δεδομένου ότι το διακύβευμα δεν είναι συνηθισμένο.

Κον-Μπεντίτ: "Eάν προκύψει μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα θα ήταν το χάος"

Η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει χάος, αναφέρει ο ηγέτης των Πρασίνων Ευρωβουλευτών Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», προτείνοντας έναν «τρίτο δρόμο», που αποβλέπει στο να απαλύνει το κοινωνικό σοκ που προκάλεσε το Μνημόνιο. Ο ίδιος προειδοποιεί ότι οι δημοκρατικές αντοχές μιας χώρας που διέρχεται κρίση είναι μικρές και θα γίνουν ακόμα μικρότερες σε περίπτωση χρεοκοπίας.

Η διγλωσσία συνεχίζετε στο Σύριζα Δούρου- Δεν υπάρχουν λεφτά για2 έτη επίδομα. Τσίπρας- Υπάρχουν


Δούρου: Δεν υπάρχουν λεφτά για διετές επίδομα ανεργίας. Τσίπρας: Θα το διπλασιάσω.
Επίθεση: Η Ρένα Δούρου κατηγορεί τη ΝΔ ότι δεν θα βρει τα λεφτά για να επεκτείνει το επίδομα ανεργίας από το 1 στα 2 έτη. Ελάχιστη ώρα νωρίτερα ο ίδιος ο αρχηγός της την διέψευσε… απολαύστε το στο παρακάτω Βίντεο

ΚΚΕ:ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει πολλούς συνεργαζόμενους,

«Το ΚΚΕ ανταποκρίνεται στην ιστορική του ευθύνη σε συνθήκες οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και αυτό ακριβώς ενοχλεί και τον Αλ. Τσίπρα.
Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει πολλούς συνεργαζόμενους, τον Κίμωνα Κουλούρη, τη Λούκα Κατσέλη, τον Χ. Κοτσακά, τον Γ. Ραυτόπουλο και τόσους ακόμα εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους προχωράει αγκαλιά υπό τα χειροκροτήματα των αστικών δυνάμεων που τους στηρίζουν», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από....

Η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται...

armageddon.jpg
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στις εκλογές, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως έχει μια ενιαία "γραμμή" σαν κόμμα.
Οι δηλώσεις, ακόμα και του ίδιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα, από τη μία μέρα στην άλλη. Γι' αυτό και στο παρακάτω βίντεο, η κα. Δούρου εκτίθεται με εμφατικό τρόπο όταν ισχυρίζεται πως "είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει κάποιος ότι υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνει πως το κόμμα θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες".

Δείτε:

Ο Αλέξης κάνει... κυβέρνηση της δραχμής


[Ο Τόλιος που αναφέρεται ότι θα "αξιοποιηθεί" σήμερα πάλι στη ΝΕΤ έλεγε να επιστρέψουμε στη δραχμή...]
Ενα φάντασμα πλανάται πάνω από την Κουμουνδούρου, το φάντασμα του κυβερνητισμού. Εφόσον βεβαίως προκύψει η απαραίτητη εκλογική αριθμητική από τις κάλπες της 17ης Ιουνίου. 
Η αυξημένη δυναμική που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και η ανταπόκριση των πολιτών, όπως καταγράφεται στις προεκλογικές εμφανίσεις του κ. Αλ. Τσίπρα και των στελεχών του κόμματος, διαμορφώνουν έναν «αέρα νίκης» αλλά και....

Αντώνης Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται σαν φοιτητική παράταξη

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς μέσα από συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Ενώ εγώ αναζητώ λύση για τη χώρα εκείνος απλώς τοκίζει στην απόγνωση και κερδοσκοπεί στην κρίση... Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται σαν φοιτητική παράταξη σε αμφιθέατρο, όχι ως κόμμα ευθύνης στη μέση μιας σαρωτικής κρίσης», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

e-Επιλογές της 09/06/2012

Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν!



Μυστικοί διάλογοι Καραμανλή –  Ομπάμα
Η αποκαλυπτική στιχομυθία για τους αγωγούς, που καθόρισε τις εκλογές του 2009

Λέγεται, και σωστά, πως η Πολιτική είναι ένα κομμάτι Ιστορίας που γράφεται διαρκώς. Ο σύντομος αλλά εξόχως αποκαλυπτικός διάλογος Καραμανλή – Ομπάμα πριν από τρία χρόνια, τον οποίο...

Η Ισπανία δέχεται να ζητήσει βοήθεια για τις τράπεζές της

[Οι πατριώτες του κώλου θα βγουνε βέβαια να μας πούνε ότι η Ισπανία δεν υπέγραψε μνημόνιο, διαπραγματεύτηκε και ο Ραχόι δεν υπέγραψε επιστολές... στους ηλίθιους βέβαια δεν θα πούνε ότι οι Ισπανοί αντί για 125% χρέος, ΠΑΜΕ, Φωτόπουλο και χρεοκοπημένο ΟΣΕ, έχουν 70% χρέος, Repsol (με 60 δις τζίρο το 2009), Telefonica (με 60 δις τζίρο το 2010 ), Seat, την κατασκευαστική ACS (16 δις τζίρο το 2009 που προσπάθησε να αγοράσει την Hochtief), την Banco Satander (η 6η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο, το 2010 είχε τζίρο 42 δις, κέρδη 8 δις και συνολικό ενεργητικό 1,2 ΤΡΙΣ), την Inditex (που έχει Zara κ.λπ εταιρίες με τζίρο 12 δις)... μπορούν να γίνουν συγκρίσεις βρε αστείοι τύποι;;]