Η Νάξος μας είναι, σταθερά στον διάβα των αιώνων, ένα νησί φιλόξενο, με γη ευλογημένη και εκλεκτά προϊόντα, με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, βέβαια, να παίζει εδώ και δεκαετίες κεντρικό ρόλο στην στήριξη και στην ανάδειξη της πλούσιας παραγωγής και γαστρονομίας του.
Η εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ γέμισε σήμερα τις οθόνες όλης της χώρας μας με ναξιώτικη ομορφιά και... γεύσεις, με τον καταξιωμένο executive chef, Στέλιο Κορρέ, να παρουσιάζει, με φόντο την υπέροχη παραλία του Άη Προκόπη, δύο πεντανόστιμες παραδοσιακές ναξιώτικες συνταγές φτιαγμένες με υλικά από τον τόπο μας: χοιρινό με προβάτσες και καλόγερο!
Επίσης, στην κάμερα μίλησε και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος, μάλιστα, τόνισε ότι το 2022 θα υλοποιηθεί το σύμφωνο ποιότητας μεταξύ της Ε.Α.Σ. και των επαγγελματιών του τουρισμού του νησιού μας για την περαιτέρω ανάδειξη των προϊόντων του.
Μεταδίδει η Κατερίνα Βρούτση.