slider

Naxios

Στο… στόχαστρο Σαμαρά για το υπό δημιουργία κόμμα ο ΠΑΣΟΚΟΣ Δημήτρης Βερβεσός - Η συνάντησή τους στην Κηφισιά και η πρόταση

Τον θέλουν υποψήφιο
Πρόσωπα που δεν έχουν αποκλειστικά δεξιά πολιτική ταυτότητα αναζητά ο Αντώνης Σαµαράς, ο οποίος κάνει αλλεπάλληλα ραντεβού για να προετοιμάσει την ίδρυση του πολιτικού φορέα
Πρόσωπα που δεν έχουν αποκλειστικά δεξιά πολιτική ταυτότητα αναζητά ο Αντώνης Σαµαράς, ο οποίος κάνει αλλεπάλληλα ραντεβού για να προετοιµάσει την ίδρυση του πολιτικού φορέα. Όπως είχε κάνει και µε την Πολιτική Άνοιξη, στην οποία µετείχε ο Α. Λεντάκης, κορυφαία προσωπικότητα του αντιδικτατορικού αγώνα.


Στο… «στόχαστρο» Σαμαρά για το υπό κατασκευή κόμμα ο Δημήτρης ΒερβεσόςΟ πρόεδρος Αντώνης θα ήθελε στα ψηφοδέλτια του κόµµατός του τον πρώην πρόεδρο του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αθήνας ∆. Βερβεσό, ο οποίος έχει κεντροαριστερά χαρακτηριστικά. Πριν από µερικές εβδοµάδες συνέφαγε µε τον κ. Βερβεσό στον «Βασίλη», στην Κηφισιά, όπου του έκανε και την πρόταση. Ο γνωστός δικηγόρος δεν δείχνει προσώρας έτοιµος να κάνει το άλµα, όχι µόνο στην πολιτική, αλλά και σε άλλον ιδεολογικό χώρο.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: