Ζούμε δυστυχώς από την πρώτη μέρα ανάληψης της κυβέρνησης της πατρίδας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ίδια “επικίνδυνη” πολιτική από την Αντιπολίτευση!! Η τοξικότητα , η συκοφαντία, τα fake news και η συνωμοσιολογία αντικατέστησαν κάθε είδους πολιτικής σκέψης και θέσης.
Τα ίδια πρόσωπα με τα ίδια κόμματα ή κάποια με διαφορετικό όνομα, βλέπε ΕΛ.ΑΣ, επένδυσαν και επενδύουν σε μια πολιτική αντιπαράθεση που στηρίζεται σε φαντασιακά σενάρια και ψεύδη που τα φουσκώνουν, τα αναδεικνύουν ( μέσω των Social ) που τελικά όλα ξεφουσκώνουν και γυρίζουν μπούμερανγκ για τους ίδιους που τα δημιούργησαν και διακινησαν.
Πολλά παραδείγματα μπορεί κάποιος να αναπτύξει και να θυμίσει. Βλέπουμε να επανέρχεται το φαινόμενο Αλέξης με έναν άλλο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 και να ζούμε την εποχή του 2015.
Πιστεύει, μάλλον, ο ίδιος πως τη δική του αμνησία την έχει πάθει και ο λαός. Φορώντας τη μάσκα που ονόμασε ΕΛ.ΑΣ παρουσιάζεται ως ο νέος πολιτικός που θα δώσει τη μάχη απέναντι από τον νυν πρωθυπουργό. Ξεχνά πως έχασε ήδη σε όλες τις μάχες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πως οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν ποτέ την πολιτική που έστειλε στα “βράχια” την Πατρίδα μας. Το 2027 είναι έτος εκλογών. Μια πολιτική αναμέτρηση όπου ο ελληνικός λαός θα κληθεί και θα αποφασίσει για το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του και κυρίως για το μέλλον της Πατρίδας μας !
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί γι’αυτό σε μια ιδιαίτερα ταραγμένη , θα έλεγα πολεμική, χρονική περίοδο. Κατά την ταπεινή μου άποψη , βλέποντας και τις όποιες θέσεις υπάρχουν από όλα τα πολιτικά κόμματα και φυσικά κρίνοντας και από το παρελθόν τους , ένα είναι το κόμμα που εγγυάται τη σταθερότητα, τη συνέχεια στην πρόοδο με πράξεις και έργα και αυτό είναι ένα και μοναδικό , η ΝΔ.
Όλα τα άλλα που υποστηρίζουν τα υπόλοιπα κόμματα και έχουν μόνο έναν στόχο , το Κυριάκο Μητσοτάκη, κρίνονται αναφαρμοστα και επικίνδυνα!! Μπορεί προσωρινά να είναι ευηχα , διότι άλλο είναι να τάζεις και άλλο να εφαρμόζεις. Στο μόνο που παίρνει άριστα η Αντιπολίτευση είναι η τοξικότητα και η προσπάθεια διχασμού της ελληνικής κοινωνίας με ξεπερασμένο λόγο και τακτικές του παρελθόντος που καταδικάστηκαν από τους πολίτες και στις προηγούμενες εκλογές.
Τώρα γιατί αναφέρομαι και στη συνωμοσιολογία; μα από την ημέρα που κέρδισε ο Μητσοτάκης και η ΝΔ εμφανίζονται διάφορα σενάρια…. πέφτει ο Μητσοτάκης…δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ ….αποδομειται από το εσωτερικό της ΝΔ ο Μητσοτάκης και τόσα άλλα… Λοιπόν πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί και να αποδεχτούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ τους κέρδισε σε όλες τις εκλογικές μάχες κάτι που θα γίνει και στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2027.
Γιατί;;; Διότι οι πολίτες θέλουν τη σταθερότητα και την κανονικότητα στη ζωή τους!!
Οι πειραματισμοί τέλος!!
Ζήσαμε τη μια φορά αριστερά και είναι , προσωπικά αυτό αντιλαμβάνομαι, παράδειγμα αποφυγής…. επομένως ποτέ ξανά Αριστερά!!! Τέλος επειδή η ζέστη του καλοκαιριού φαίνεται ότι ανέβασε και το πολιτικό θερμόμετρο και , επίσης, κάποιοι πίστεψαν ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε εκλογές και θα πέσει ο Μητσοτάκης τους συνιστώ να κάνουν υπομονή!!
Όλοι αυτοί αγνοούν και ξεχνούν πως τον τελευταίο λογο τον έχουν οι πολίτες. Οπότε, ας περιμένουμε τις εκλογές, που θα γίνουν την ερχόμενη άνοιξη όπως λέγει συχνά ο πρωθυπουργός Και τότε το αποτέλεσμα , που κατά τη γνώμη μου θα είναι μια νέα μεγάλη νίκη της ΝΔ, θα γκρεμίσει την πολιτική προπαγάνδα και θα απορρίψει για άλλη μια φορά την τοξικότητα και την προσπάθεια διχασμού της ελληνικής κοινωνίας!!!
Οι κοινωνίες πάντα αντιμετωπίζουν προβλήματα . Επιλέγουμε αυτόν που μπορεί να δώσει λύσεις και όχι να τάξει λύσεις!! Τα εύηχα λόγια του Αλέξη, του Νικόλα, της Ζωής, της κυρίας των Τεμπών κλπ είναι “όνειρα θερινής νυκτός”.
Καλό καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και ευχάριστο σε όλους!!
Άρθρο του Χρήστου Καφτηράνη*
Εκπαιδευτικού και τέως Πρόεδρου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κυκλάδων 1997-2007.
Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου