Φέτος το «Μια βραδιά κάτω από την ελιά», έχοντας «ριζώσει», στοχεύει να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στον διάλογο και την αλληλεπίδραση της τέχνης — της μουσικής και της γαστρονομίας — με τη ναξιώτικη γη και την πολιτισμική ταυτότητα του νησιού.
Luca Piscazzi, Executive Head Chef Four Seasons Astir Palace και γαστρονομικός πρεσβευτής του Φεστιβάλ @lucapiscazzi
Giacomo Tranquilli, Executive Head Chef Four Seasons London Bridge – Executive Head Chef Private Club Latour London @giacomo.t89
Andrea Mura, Executive Pastry Chef Four Seasons London Bridge @mura_andrea_sardiniaΜαζί με τοπικούς σεφ και παραγωγούς, μαγειρεύουν και ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και συνταγές, ενισχύοντας τον γαστρονομικό διάλογο μεταξύ Νάξου και Ιταλίας μέσα από το σύγχρονο βλέμμα τους.
Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, μαζί με τους μουσικούς Αχιλλέα Γουάστωρ (πιάνο) και Ηρακλή Ζάκκα (μπουζούκι), θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια μοναδική, μαγική μουσική βραδιά στους Κάμπονες.Τις δράσεις παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.
Σας περιμένουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου