Σπύρος ΜάκαρηςΟ Γιάννης Βρούτσης έγινε ο πρώτος Υπουργός Αθλητισμού που επισκέφθηκε το νησί της Μήλου, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους αθλητές, τους προπονητές και την διοίκηση του Παμμηλιακού, της πολιτικής ηγεσίας του νησιού και πλήθους κόσμου.
Μαζί του η Μηλιά, Ολυμπιονίκης στο Πόλο, Ειρήνη Νίνου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος, Λάμπρος Παπακώστας, οι οποίοι προκάλεσαν τον θαυμασμό με την παρουσία και τα λόγια που είπαν στις ομιλίες τους που πραγματοποιήθηκαν στο συνεδριακό κέντρο Μήλου σε μία όμορφη εκδήλωση που επιμελήθηκε ο Παμμηλιακός.
Η επίσκεψη του Υπουργού, Γιάννη Βρούτση στη Μήλο συνεχίζεται, καθώς αύριο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την Θρησκευτική εορτή των Αγίων Πάντων.
Το βίντεο από τις ομιλίες:
Η σχετική ανακοίνωση:
Στον τόπο μου, στις Κυκλάδες μας, στο ιερό νησί της Μήλου που γιορτάζει!
️Μοναδική η υποδοχή που μου επιφύλαξε η αθλητική νεολαία της Μήλου
️Ως ο πρώτος Υπουργός Αθλητισμού που επισκέπτεται το νησί, παρουσίασα στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου τις εμβληματικές μεταρρυθμίσεις μας στον Αθλητισμό και τα μελλοντικά βήματά μας για την ανάπτυξη του.
Ήταν όλοι παρόντες και παρούσες:
Η Έπαρχος Μήλου, Έλλη Χωριανοπούλου
Οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου
Ο Πρόεδρος του Παμμηλιακού ΑΣ, Μιχάλης Βαμβακάρης
Αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γονείς
Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και επαγγελματικών Συλλόγων
Η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μήλου, Στέλλα Μαρκαντώνη και στελέχη της ΝΔ.
Εμπνευσμένες οι ομιλίες της Ολυμπιονίκη, Είρηνης Νίνου
και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο άλμα εις ύψος, Λάμπρου Παπακώστα, προς τον αθλητικό κόσμο του νησιού
Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία τους, αποτελούν παράδειγμα για τη νέα γενιά
️Συνεχίζουμε μαζί τον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα για την Ελλάδα
τις Κυκλάδες και τον αθλητισμό μας.
Φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου