slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Aπό την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025 κλείνει η παραλιακή


Σε εφαρμογή αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και στο πλαίσιο έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, από την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025 η παραλιακή οδός Π. Πρωτοπαπαδάκη θα πεζοδρομείται κατά τις βραδινές ώρες και συνεπώς θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, καθημερινά από τις 20:00 έως τις 5:00 το πρωί.

Ειδικότερα, τα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι τα εξής: 

  • Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης - στάθμευσης στο τμήμα της παραλιακής οδού Π. Πρωτοπαπαδάκη, από την Alpha Bank έως την είσοδο της μικρής προβλήτας

  • Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Παπαβασιλείου από τη συμβολή με την οδό Π. Πρωτοπαπαδάκη έως την οδό Ρήγα Φεραίου, με κατεύθυνση προς το 1ο Γυμνάσιο

  • Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης - στάθμευση στο τμήμα της οδού Αρ. Πρωτοπαπαδάκη από Πλατεία Πέτρου Ευριπαίου - Πρωτοδικείου έως Σ. Παπαβασιλείου.

Παρακαλούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν τους περιφερειακούς δημοτικούς χώρους στάθμευσης και να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η άσκοπη χρήση των οχημάτων εντός της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: