Η Νο1 κουζίνα παγκοσμίως για το 2024/2025 ήταν η ελληνική, σύμφωνα με τον παγκόσμιο χάρτη γεύσεων Taste Atlas, με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου να παίζει τον δικό της ρόλο σε αυτή τη σπουδαία διάκριση!
Στον «αέρα» της εκπομπής «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, λοιπόν, ο καταξιωμένος Ναξιώτης σεφ, Νίκος Δημητροκάλλης, παρουσίασε μερικά υπέροχα πιάτα με τη Γραβιέρα Νάξου της Ε.Α.Σ.!
Αλλά, επειδή… Χριστούγεννα έρχονται, ο Μίλτος παρουσίασε και παραδοσιακά ναξιώτικα χριστουγεννιάτικα εδέσματα (λ.χ. βαβουνάκια) φτιαγμένα με τα εξαιρετικά προϊόντα της Ε.Α.Σ. (βούτυρο)!
Όλα αυτά, με την παραδοσιακή ναξιώτικη τζαμπούνα και το ντουμπάκι να παίζουν τα κάλαντα!
Στον «αέρα» της εκπομπής «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, λοιπόν, ο καταξιωμένος Ναξιώτης σεφ, Νίκος Δημητροκάλλης, παρουσίασε μερικά υπέροχα πιάτα με τη Γραβιέρα Νάξου της Ε.Α.Σ.!
Αλλά, επειδή… Χριστούγεννα έρχονται, ο Μίλτος παρουσίασε και παραδοσιακά ναξιώτικα χριστουγεννιάτικα εδέσματα (λ.χ. βαβουνάκια) φτιαγμένα με τα εξαιρετικά προϊόντα της Ε.Α.Σ. (βούτυρο)!
Όλα αυτά, με την παραδοσιακή ναξιώτικη τζαμπούνα και το ντουμπάκι να παίζουν τα κάλαντα!
Δείτε το απόσπασμα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου