slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Θήρας από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

 

Τη δωρεά ενός ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ της Σαντορίνης πραγματοποίησε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, με σκοπό να ενισχύσει τη δύναμη και το έργο της μάχιμης αυτής υπηρεσίας.
Το όχημα έφτασε στο νησί μας μόλις προχθές και η φωτογραφία με το σύνολο του Δ.Σ. της Ε.Ξ.Σ. είναι από την παραλαβή του οχήματος, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, λίγο πριν την έναρξη της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στο ξενοδοχείο De Sol.

Το όχημα αναμένεται να εξοπλιστεί κατάλληλα και να ενισχύσει άμεσα την υπηρεσία.
 
Σε δηλώσεις τους κατα την παραλαβή του οχήματος τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν την προηγούμενη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και συγκεκριμένα τον πρόεδρό της κ. Αντώνη Ηλιόπουλο που είχε  αναλάβει την πρωτοβουλία αλλά και όλους όσους στη συνέχεια συνέβαλαν στις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της αγοράς και των διαδικασιών μεταβίβασης του οχήματος.
 
Στη φωτογραφία από αριστερά : Ανδρέας Πατηνιώτης αντιπρόεδρος Ε.Ξ.Σ., Αντώνης Ηλιόπουλος πρώην πρόεδρος Ε.Ξ.Σ., Αντώνης Παγώνης πρόεδρος Ε.Ξ.Σ., Μαργαρίτα Καραμολέγκου γενική γραμματέας Ε.Ξ.Σ., Γιώργος Δημητροκάλης μέλος Ε.Ξ.Σ. και Ρένος Χήτας ταμίας Ε.Ξ.Σ.

--

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης - Santorini Hoteliers Association


Το παρόν μήνυμα καθώς και τα συνημμένα αρχεία του είναι εμπιστευτικά και προορίζονται μόνο για τους παραλήπτες τους, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, με την ηλεκτρονική διεύθυνση να είναι αυτή που είχαν οι ίδιοι  δηλώσει στην Ένωσή μας ή αποτελεί  το κύριο μέιλ της επιχείρησής τους.  Αν λάβατε το μήνυμα από λάθος,  ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσουμε να σας στέλνουμε τις ενημερώσεις μας, σας παρακαλούμε να το διαγράψετε και να μας ειδοποιήσετε ώστε να σας διαγράψουμε απο τη λίστα μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: