slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατερίνα Μονογυιού: Η ΟΝΝΕΔ είναι η νεολαία που κρατάει ζωντανό το όραμα της Ελλάδας

  

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού, με την ευκαιρία της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση της νεολαίας του κόμματος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Σήμερα, η ΟΝΝΕΔ γιορτάζει μια ιστορική επέτειο. Πενήντα χρόνια από την ίδρυσή της, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνει μισό αιώνα αγώνων, πρωτοβουλιών και δράσεων που χάραξαν το μέλλον της νεολαίας και της Ελλάδας.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της, η ΟΝΝΕΔ δεν ήταν απλώς μια πολιτική νεολαία, ήταν η φωνή των νέων που πίστεψαν και πάλεψαν για τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της προόδου. Σε κρίσιμες στιγμές της πολιτικής ιστορίας του τόπου, η ΟΝΝΕΔ στάθηκε στην πρώτη γραμμή, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα των νέων να έχουν λόγο και ρόλο στη διαμόρφωση της κοινωνίας μας.

Σήμερα, με περηφάνια τιμούμε την πορεία αυτών των πενήντα χρόνων, μια πορεία γεμάτη από προκλήσεις, αλλά και από μεγάλες νίκες. Η ΟΝΝΕΔ ανέδειξε γενιές νέων που έθεσαν τα θεμέλια για μια καλύτερη Ελλάδα. Γενιές που πάλεψαν για την ενίσχυση της δημοκρατίας, της παιδείας, της επιχειρηματικότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Η ΟΝΝΕΔ, ήταν και παραμένει το θεμέλιο της Νέας Δημοκρατίας, η δύναμη της ανανέωσης και της πολιτικής τόλμης. Με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα πανεπιστήμια και την ΜΑΚΙ στα σχολεία, η ΟΝΝΕΔ έχει πρωταγωνιστήσει σε κάθε σημαντική αλλαγή στη χώρα. Εμείς, ως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας,  στηρίζουμε τα νέα αυτά παιδιά, τους φοιτητές και τους μαθητές, που με πάθος και αφοσίωση παλεύουν για την Ελλάδα του μέλλοντος. Άλλωστε, τα χρόνια που περάσαμε όλοι μας μέσα στη δυναμική αυτή οργάνωση, παραμένουν αξέχαστα.  Το μήνυμα της ΟΝΝΕΔ είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ: Η νεολαία είναι η κινητήρια δύναμη της αλλαγής, και το μέλλον της Ελλάδας χτίζεται πάνω στις ιδέες και τις προσπάθειές τους. Η νεολαία μας είναι εδώ δυνατή, αποφασισμένη και ενωμένη, έτοιμη να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον.»



Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Email : katerinamonogiou@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103709461
Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
http://www.katerinamonogiou.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: