slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποψήφιος [ 83 θέση του ψηφοδελτίου ]με την Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ν Κυκλάδων ο Αντώνης Μανιός από το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου.

Συνειδητά και υπεύθυνα υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο

Χρήσιμες οδηγίες πριν τις εκλογές στις 2 Νοεμβρίου 2024

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι, ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή όχι των οικείων Συλλόγων εκπαιδευτικών. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ΔΕΝ συνδέεται με την καταβολή χρηματικής συνδρομής σε Σύλλογο εκπαιδευτικών. 

Πριν τις εκλογές θα σταλούν προς ενημέρωση των εκλογέων 3(τρία) ηλεκτρονικά μηνύματα:





Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την ενημέρωση των εκλογέων περί διεξαγωγής της διαδικασίας με ηλεκτρονική ψηφοφορία έως 25/10/2024.


Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την ενημέρωση των εκλογέων με οδηγίες για την ψηφοφορία και αποστολή της εξατομικευμένης διαδικτυακής διεύθυνσης (URL), έως 28/10/2024.


Αποστολή τρίτου υπενθυμιστικού ηλεκτρονικού μηνύματος με την ακριβή εξατομικευμένη διαδικτυακή διεύθυνση (URL), έως 31/10/2024.


Κάθε εκλογέας μπορεί πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, να απευθυνθεί στην Εφορευτική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Κυκλάδων (2281079266) σε περίπτωση που δεν έλαβε κάποιο από τα τρία (3) παραπάνω ηλεκτρονικά μηνύματα, αν κάποιο από αυτά τα μηνύματα είναι εσφαλμένο ή ελλιπές ή αν ο εκλογέας έχει εσφαλμένως παραλειφθεί από το εκλογικό σώμα.

Ο πίνακας εκλογέων της Εφορευτικής Επιτροπής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων περιλαμβάνει:

α) τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν οργανική θέση ή υπηρετούν ως προσωρινοί αναπληρωτές σε σχολικές μονάδες που υπάγονται στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και β) τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν οργανική θέση ή υπηρετούν ως προσωρινοί αναπληρωτές στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. που έχουν έδρα στις Κυκλάδες.

Για κάθε Υπηρεσιακό Συμβούλιο λειτουργεί χωριστή «ηλεκτρονική κάλπη». Θα υπάρχουν δηλαδή 3(τρεις) «ηλεκτρονικές κάλπες». Μια για το ΠΥΣΠΕ, μια για το ΑΠΥΣΠΕ και μια για το ΚΥΣΠΕ.

 

Ο/ Η ψηφοφόρος, αφού καταχωρίσει την ψήφο του (έως 2 ψήφους για κάθε Υπηρεσιακό Συμβούλιο) στο ηλεκτρονικό σύστημα, λαμβάνει μέσω εξατομικευμένου ηλεκτρονικού μηνύματος μια ψηφιακή Απόδειξη Καταχώρισης Ψήφου.

 

       Σας καλούμε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για το ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων. 

    ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ - 4ο Δημοτικό σχολείο Ερμούπολης Σύρου

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΡΉΝΗ – Δημοτικό σχολείο Βίβλου Νάξου

ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ - Δημοτικό σχολείο Αντιπάρου

ΚΟΥΣΚΟΥΝΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - Νηπιαγωγείο Άνω Μεράς Μυκόνου

ΛΑΒΑΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - 2ο Δημοτικό σχολείο Μυκόνου

ΜΑΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – Δημοτικό σχολείο Φιλωτίου Νάξου

ΜΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Δημοτικό σχολείο Πύργου Μεγαλοχωρίου Σαντορίνης

ΠΕΠΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Δημοτικό σχολείο Μπατσίου Άνδρου

 





Δεν υπάρχουν σχόλια: