slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου: Διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στη Γιορτή της Πατάτας



Χαρακτήρα διαμαρτυρίας έχει η φετινή Γιορτή της Πατάτας Νάξου, την οποία διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) καθώς και συνεταιρισμών από την υπόλοιπη Ελλάδα, που θα αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας του νησιού μας, διατυπώνοντας και προτάσεις για την επίλυσή τους.

Σήμερα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ, Παύλος Σατολιάς, μίλησαν για τα θέματα αυτά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» του Mega.

Δείτε το απόσπασμα:
https://www.youtube.com/watch?v=WkGBk1zxef0&t=1s

Λίγο αργότερα, στη διάρκεια της εκπομπής «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Καπούνης, ο ηθοποιός και βουλευτής, Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παύλος Σατολιάς και η Διαμάντω Κρητικού, μέλος των ΔΣ της ΕΘΕΑΣ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου, αναφέρθηκαν στη 15η Γιορτή Πατάτας και στις προσπάθειες ανάδειξης των προβλημάτων του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα της Νάξου.

Μάλιστα, ο Σ. Μπιμπίλας τόνισε ότι θα αναφερθεί στη Βουλή στα εν λόγω ζητήματα, ενώ ο Π. Σατολιάς προανήγγειλε την κατάθεση από την ΕΘΕΑΣ προτάσεων στην Πολιτεία «για να σώσουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας».

Δείτε το απόσπασμα:
https://www.youtube.com/watch?v=DJlAnmsR8kA&t=25s  

Δεν υπάρχουν σχόλια: