slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αλλάζει σελίδα: Ώρα να συμμετέχεις στη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας!





Δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής & Γραμματέας των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία

 

Το χθεσινό debate αποτέλεσε ένα ιστορικό ορόσημο για τον πολιτικό διάλογο στη χώρα μας. Ήταν μια στιγμή που ανέδειξε την ουσία της πολιτικής, μακριά από την τοξικότητα που σημάδεψε το παρελθόν. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο, έθεσε νέα πρότυπα στον τρόπο διεξαγωγής των κομματικών συζητήσεων, κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους ότι αποτελεί την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που χρειάζεται η χώρα.

Μετά από μια δύσκολη δεκαετία το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι ξανά εδώ, ισχυρότερο από ποτέ. Το debate κατέδειξε την ποιότητα του και την εμπειρία των στελεχών του, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα έχει μάθει από τα λάθη του και είναι έτοιμο να αναλάβει τον ιστορικό του ρόλο. Στη συζήτηση αναδείχθηκαν οι μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας – η υγεία, η παιδεία, η κλιματική αλλαγή, οι ανισότητες, και τα εθνικά ζητήματα – με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Αναδείχθηκε η ενότητα θέσεων και απόψεων για το μέλλον της Ελλάδας, παρά τις επιμέρους διαφορές και η σύνθεση τους μέσα από ένα γόνιμο διάλογο σε αντίθεση με άλλους κομματικούς σχηματισμούς που σπαράσσονται με απολίτικες διαφωνίες.

Γιατί είναι σημαντικό να συμμετέχεις; Η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν είναι μόνο η αναγέννηση μιας παράταξης, αλλά η δημιουργία ενός πολιτικού χώρου που μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Στις 6 και 13 Οκτωβρίου έχεις την ευκαιρία να πάρεις το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στα χέρια σου και να το κάνεις ξανά κόμμα εξουσίας. Η συμμετοχή σου είναι κρίσιμη, γιατί τώρα είναι η στιγμή που κρίνεται η πορεία της Ελλάδας.

Όλες και όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι τόνισαν ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρέπει να γίνει ξανά το κόμμα που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η επόμενη μέρα των εκλογών αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους υποψήφιους προέδρους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής. Μετά τις 13 Οκτωβρίου, είναι κρίσιμο να εργαστούν συστηματικά για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που θα λειτουργεί με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, διαφάνεια και αξιοκρατία σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Έτσι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής, προσφέροντας στην Ελλάδα την ηγεσία και τις λύσεις που χρειάζεται.

Το μέλλον του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι το μέλλον της Ελλάδας. Στις 6 και 13 Οκτωβρίου, έλα να συμμετέχεις στην πιο κρίσιμη εκλογική διαδικασία της παράταξής μας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό, ενωμένο και προοδευτικό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: