slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος: Βραβεύτηκαν και καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια


 Νάξος: Βραβεύτηκαν και καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (pics)
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου “Ιάκωβος Καμπανέλλης” στη Νάξο, η τελετή βράβευσης των μαθητών, που πέτυχαν το έτος 2024, την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.






Παρουσία του Έπαρχου Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων Ιωάννη Μαργαρίτη, του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος, φρόντισε να τιμήσει τους μαθητές που πέρασαν στα Πανεπιστήμια και πλέον λογίζονται ως νέοι φοιτητές.

Το Δημοτικό Θέατρο γέμισε από μαθητές και γονείς, που έδωσαν το παρών σε αυτή τη πολύ σημαντική βραδιά για τους επιτυχόντες. 

Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π. κ. Εμμανουήλ Δρης, ο οποίος διηγήθηκε ιστορίες από τα μαθητικά του χρόνια, ενώ έδωσε και χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά, που θα ξεκινήσουν λίαν συντόμως να φοιτούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το λόγο στην αρχή της εκδήλωσης πήραν ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός, ο Έπαρχος Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Νάξου Δ. Σκουλάτος, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Δ. Αδαλής και ο κ. Ψαρράς εκπρόσωπος του ΕΠΑΛ.

Αμέσως μετά τις ομιλίες πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών, ενώ στο τέλος βγήκαν και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: