slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» : Οι τελευταίοι πνιγμοί και η έλλειψη ναυαγοσωστών αποτελεί την απόδειξη της ανικανότητας του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου



Με οργή και αγανάκτηση παρακολουθούμε την τραγική εξέλιξη που οδήγησε στην απώλεια δύο ανθρώπινων ζωών στις παραλίες του νησιού μας. Είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένα για τον κίνδυνο να μείνουν οι παραλίες χωρίς ναυαγοσώστες, αλλά η δημοτική αρχή, με πρωτοφανή αδιαφορία και ανευθυνότητα, «αγρόν ηγόρασε».

Η τελευταία τραγωδία με τον πνιγμό ενός άνδρα αποτελεί την απόδειξη της ανικανότητας του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου να διαχειριστούν ακόμη και τα πιο βασικά ζητήματα ασφάλειας των κατοίκων και επισκεπτών της Νάξου, όπως έχουν υποχρέωση να πράττουν. Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν την παρουσία ναυαγοσωστών στις παραλίες, άφησαν τα πάντα στην τύχη τους, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, γιατί αφήσατε τις παραλίες της Νάξου χωρίς καμία προστασία; Οι δικαιολογίες σας περί «προσπάθειας» και ατυχών συγκυριών που επιρρίπτουν ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από εσάς, δεν πείθουν κανέναν. Ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον πόσο ανεύθυνοι και ανίκανοι είστε να διοικείτε τον Δήμο μας.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Λιανός.

Υ.Γ.: Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις θάλασσες της Νάξου. 



                                                                                                 Νάξος 02 Σεπτεμβρίου 2024


                                                                                              Λεονάρδος Χατζηανδρέου

Δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: