slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δενδροφύτευση σε καμένη περιοχή της Κορώνου, με πρωτοβουλία της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου!




Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου (ΛΕΜΟΝ) θα διοργανώσει φέτος τη Μοτονάξια, τη σπουδαιότερη μοτοεκδήλωση του νησιώτικου οργανωμένου μοτοσυκλετισμού και, στο πλαίσιό της, θα κάνει δενδροφύτευση σε καμένη περιοχή της Κορώνου!

Για την πρωτοβουλία αυτή, που θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Τοπικής Κοινότητας Κορώνου, μίλησαν στο Mega και στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Πρόεδρος της ΛΕΜΟΝ, Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης και ο Πρόεδρος της ΤΚ Κορώνου, Νίκος Χουζούρης.

«Προσφέρουμε στην κοινωνία ό,τι μπορούμε και ό,τι έχουμε την ευκαιρία. Μία από τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης που κάνουμε είναι και η δενδροφύτευση. Έχουμε κάνει και δράσεις το 2016-17, όπως λ.χ. δωρεές σε ειδικά σχολεία, αιμοδοσίες, κ.ά. Στη Μοτονάξια έχουμε ένα πολύ ωραίο πάρτι, με χωμάτινες και ασφάλτινες βόλτες και κρουαζιέρα. Είναι μία πολυθεματική εκδήλωση από τους μοτοσικλετιστές για τους μοτοσικλετιστές», είπε ο κ. Πρωτοπαπαδάκης, ενώ ο κ. Χουζούρης απαρίθμησε τα είδη των δένδρων που θα φυτευτούν στο πλαίσιο της δενδροφύτευσης.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: