slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα Σιφναικα Νέα Μαΐου- Ιουνίου 2024 που κυκλοφορούν μας καλή ανάγνωση, καλή συνέχεια καλοκαιριού. Και μας θυμίζουν ότι θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. .


 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Τα καταφέραμε κι’ αυτή τη φορά να βγάλουμε ένα δύσκολο φύλλο. Η διμηνιαία έκδοση συσσωρεύει ύλη και συσσωρεύει δυστυχώς και λυπηρά «κοινωνικά». Αγαπημένες και αγαπημένοι φίλοι και φίλες μας αποχαιρετούν, κάποιοι μάλιστα και ξαφνικά και γεμίζουν οδύνη τους δικούς τους και τους φίλους τους και δεν μπορεί και η εφημερίδα να μην εκφράσει τη λύπη της και τη συμπαράσταση της σε όσους μένουν πίσω.

Αλλά και οι κίνδυνοι που απειλούν το περιβάλλον των νησιών μοιάζει να εντείνονται. Και σ’ αυτό το φύλλο μία εκδήλωση της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου και άλλες αφορμές μας κατέκλυσαν με ύλη! Όλα τα σχετικά που θα διαβάσετε είναι σημαντικά, γι αυτό άλλωστε τα συμπεριλάβαμε. Θέλουμε όμως απ’ αυτή τη θέση να εξάρουμε τη μεγάλη σημασία που έχει το γράμμα από τη Νιό που στάλθηκε στον Πρωθυπουργό και τους άλλους αρμόδιους. Τα λέει για το πανέμορφο νησί του αλλά ισχύουν λίγο – πολύ για όλα τα κυκλαδονήσια αυτό τον καιρό. Καλή ανάγνωση, καλή συνέχεια καλοκαιριού.


 Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο.

Τα Σιφναικα Νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: