Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επισήμως την ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην Πάρο μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ 3739, την Παρασκευή 28.06.2024 που αφορά στην Ίδρυση ΕΠΑ.Λ. και Κατάργηση Παραρτήματος ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-2025.

 Η ίδρυση του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην Πάρο αποτέλεσε μέρος του προεκλογικού μας προγράμματος και μία από τις πρώτες επιδιώξεις μας από τότε που αναλάβαμε τη Δημοτική Αρχή, γνωρίζοντας την στενότητα των χρονικών ορίων και την πίεση των ημερομηνιών, προκειμένου να επιτευχθεί η ίδρυση και στην συνέχεια η απρόσκοπτη λειτουργία του.

 Έτσι, στις 16 Φεβρουαρίου η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, στην 1η συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να ενταθούν οι ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί η ίδρυση του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην Πάρο.

 Με την απόφαση 75/2024 (27/03/2024) του Δημοτικού Συμβουλίου εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί ιδρύσεως και λειτουργίας του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην Πάρο.