slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περί του... "Δαγκωνιάρη" της naxostimes.

Του Απόστολου Κ. Ψαρρά
«Δαγκωνιάρης»: Ο «ανώνυμος» - πασίγνωστος θρασύδειλος τύπος της naxostimes.gr, που 30 και πλέον χρόνια τώρα, βρίζει και «δαγκώνει» ανωνύμως, ενώ γλείφει και «φιλά» επωνύμως όσους έχει ανάγκη, ιδιαιτέρως όταν καταλάβει για κάποιον από αυτούς ότι, του αρέσουν οι κολακείες!

Ο «κύριος» αυτός λοιπόν, επειδή δεν μπορεί γράψει κάτι θετικό για τους εκπροσώπους των κομμάτων της «Κεντροαριστεράς» που υπηρετεί , με το αζημίωτο εννοείται, όλα αυτά τα χρόνια, λόγω του ότι «αρχηγοί» και βασικά «στελέχη» έχουν το μαύρο τους χάλι, εξαντλεί το μένος του εναντίον της Ν.Δ, των τοπικών φίλων της και κυρίως εναντίον του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού.

Ξεκινώντας πάντα με το υποτίθεται πνευματώδες ερώτημα «Είναι αλήθεια ότι… ;», αναφέρει σωρεία σχολίων, τα περισσότερα από τα οποία είναι κουτσομπολίστικα και ανοησίες, με αποτέλεσμα να «χάνονται» και μερικά που έχουν κάποια δόση ουσίας και θα μπορούσαν να προβληματίσουν αυτούς προς τους οποίους απευθύνονται.

Στις τελευταίες «δαγκωνιές» διαβάσαμε τα ερωτήματά του:

«Από πότε το μισόκιλο ( μιλά για την φέτα) είναι συγκρίσιμη μονάδα βάρους;»

Μα από τότε που ανεγκέφαλοι σαν εσένα, πίστευαν ότι, «Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Λαός στην εξουσία», « Έξω οι βάσεις του θανάτου», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «Είπαμε ένα δωράκι, όχι και 500 εκατομμύρια (δραχμές)», «Τσοβόλα δώστα όλα», «Λεφτά υπάρχουν», «Θα σκίσουμε τα μνημόνια με ένα άρθρο», «Θα παίζουμε τους ζουρνάδες και οι αγορές θα χορεύουν» και τόσες άλλες «δημοκρατικές και προοδευτικές» αρλούμπες και κωλοτούμπες, που το να πιστέψεις εσύ, ότι το μισόκιλο είναι μονάδα βάρους μπορεί να είναι και αναμενόμενο.

Εσύ που πίστευες ότι ο «χαρισματικός» αρχηγός, θα καταργήσει τους μεσάζοντες με τη «μάχη του τελάρου» και τώρα απορείς σε άλλο «Είναι αλήθεια ότι… ;» και «καταγγέλλεις» την παρουσία τους στην αγορά, είναι δύσκολο να πιστέψεις το… «μισόκιλο»;

Πλάκα έχει που απορείς αν: «Είναι τυχαίο το 2009, χρονολογία που στοίχειωσε και το φράγμα Τσικαλαριού;»

Μα φυσικά δεν είναι τυχαίο! Ξέχασες φαίνεται ότι το 2009 κέρδισε με 43,92% τις εκλογές ο… δικός σου με το «Λεφτά υπάρχουν κ. Καραμανλή»! Τότε βέβαια δεν μιλούσατε για «Αλαζονεία», όπως μιλάτε τώρα για το 41% του Μητσοτάκη, «πετύχατε» όμως να «στοιχειώσετε» όλη την Ελλάδα και να την βάλετε στα Μνημόνια! Το φράγμα θα γλύτωνε;

Τέλος, για να μη ρωτάμε συνέχεια αν «Είναι αλήθεια ότι… ;), ας ρωτήσω και εγώ: Είναι ψέματα ότι…: Οι περισσότεροι από αυτούς που συνεργάστηκαν τόσα χρόνια με τον «Δαγκωνιάρη» της naxostimes σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδόσεις, τον έχουν κάνει… πέρα και δεν του λένε «καλημέρα»; Ποιοι είναι οι «λιγότεροι» που τον… αντέχουν; Είπαμε, αυτοί που ο ίδιος έχει ανάγκη, που τους γλείφει και τους «φιλά» και εκείνοι που αρέσκονται σε κολακείες, κάτι που είναι… ειδικότητά του.

Υ.Σ: Όλα τα παραπάνω βεβαίως –και αυτά που θα ακολουθήσουν- μπορεί να τα διαψεύσει ο «δαγκωνιάρης», αν μας φανερώσει το όνομά του, οπότε και θα αποδειχθεί αν είναι σωστά ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: